Anime izlemek için site önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rexiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    önerisi site
Herkesin kendi tercihi ve izleme zevki var elbette. Görüntü kalitesi, çeviri kalitesi, altyazı konumlandırma gibi teferruatlara fazla takılmıyorsanız, sadece animede değil. Film veya dizi gibi birçok şeyde indirmeden de internetten izleyerek, keyif alabilirsiniz. Örnek olarak benim pederi verebilirim. Adam beklediği veya beklemiyor olsa bile ilgisini çeken bir yapım görünce sinema çekimi bile olsa izliyor yani. Affetmiyor hiçbir şekilde . 480p kalitede bile izliyor yani.

Vay be insanlar anime izlemek için ne kadar uğraşıyorlarmış, ben uğraşmadan hangi sitede 1080p varsa oradan izliyorum.
Aslında tam olarak anime izlemekle alakalı değil bence bir içeriği tüketirken aslını tüketmenin daha zevkli olduğunu düşünüyorum. Kırk tane process ten geçmiş çamur izlemek bir noktada tat bırakmıyor. Film ve diziler içinde geçerli.

Dilerseniz discord üzerinden arkadaşlık isteği gönderin.
Discord: _zynix
Müsait olduğunuzda sesli , görüntülü veya yazılı bir şekilde anlabilirim.

Bir kerede olsa amelelik bu. Alt tarafı anime izleyecen. Tamam bende siteden izlemeyi sevmiyorum ama uğraşmam buna.
Bu anlattıklarım belki senin için gereksiz gelebilir ama ben bu şekilde dizi , film veya anime fark etmeksizin her şeyi kaliteli ve rahat bir şekilde izliyorum.
Nyaa üstünden tek tek bölüm bulmaktan iyidir ama ben tercih etmiyorum. Bir miktarını anlattığım sistem çok daha fazlasını daha hızlı bir şekilde yapıyor.
Aslında tamamen tercih meselesi. Görüntünün veya sesin kalitesine takılmadan bunca zaman içerik tüketmiş olabilirler ama bir kere o farkı anladıklarında kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum.
Zaten sahip oldukları cihazlardan iyi bir görüntü veya ses alamıyorlarsa zorlamanın bir anlamı yok.
Tamamen katılıyorum

Bazen kesilmiş sahneler olabiliyor ve izleyenlerin büyük çoğunluğu o sahneden haberdar olmuyor.
Ücretiyle abone olduğum platformlar bile genelde düşük görüntü kalitesi sunuyor. Malum milyonlarca insan kullanıyor dolayısıyla mümkün olduğunca çok sıkıştırıyorlar. Ayrıca herkesin interneti bu şekilde izlemeye uygun olmayabiliyor.

Nyaa üstünden tek tek bölüm bulmaktan iyidir ama ben tercih etmiyorum. Bir miktarını anlattığım sistem çok daha fazlasını daha hızlı bir şekilde yapıyor.

Tek tek bölüm bulmuyorsunuz zaten . Dahası tek tek bölüm bulma diye bir şey yok. Bir release en az 1 sezonu içeriyor.

Nadir istisnai durumlar hariç tek tek bölüm bulmakla uğraşma diye bir şey yok. Onu nerden çıkardın. Yüksek kalite olarak rahatça bulup indirebilme olasılığım varken indireceğimden aşırı farklı bi kalite sunmayacak bir şey için neden bu kadar uğraşayım. Misal cowboy bebopu jysze v3 versiyonundan ne kadar farklı bir kalitede sunabilirsin?

@Zynix otomatik indirip her şeyi halleden sistemi normal PC üzerinde oluyorsa rehber yapabilirseniz fena olmaz bende animeleri ya animecix masaüstü uygulamasını oto geçişli şekilde yatakda uzanarak ya da Anasayfa | OpenAnime 4k Upscale kullanarak izliyorum. 1080p bile sarmıyor artık, eskiden GTO - death note ları nasıl izlerdim zevkle şimdi onların 4k olması lazım ki tekrar izleyek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…