Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Konuyu destekliyorum, güzel bir öneri hocam. Benden de logo önerisi. İnternette fsjal gibi bir anime trendi vardı, ohayou olarak geçiyordu sanırım. Onun Holo halinin renklerini değiştirdim.
Eki Görüntüle 17826
Temalarda şu şekilde gözükecek:
Hahah, gayet tatlı durdu bence. Harika.
Normalde ikonlar Font Awesome'dan sağlanıyor ancak benzer bir ikon dahi FA'da mevcut değil maalesef, ben bulamadım daha doğrusu. Sunduğunuz gibi bir PNG gayet iyi iş yapacak gibi görünüyor.
Artıladım!
Normalde ikonlar Font Awesome'dan sağlanıyor ancak benzer bir ikon dahi FA'da mevcut değil maalesef, ben bulamadım daha doğrusu. Sunduğunuz gibi bir PNG gayet iyi iş yapacak gibi görünüyor.
Artıladım!
Bu düşümdüğümden daha tatlı oldu. Ekran görüntüleri için teşekkürler.
Değil mi? Kesinlikle. Bence de küçülünce daha tatlı oldu.
Rica ederim!
- Makaleler
- 4
Valla süper oldu hocam.
Artıladım!
Efsane duruyor hocam. Süper olmuş gerçekten.Temalarda şu şekilde gözükecek:
Artıladım!
Sonraki güncellemelerde bu kategori için logo değişimi görme ihtimalimiz var mı?
@Recep Baltaş @Enes3078
@Recep Baltaş @Enes3078
- Makaleler
- 4
Konu bayağı arkada kaldı anlaşılan. Tasarladığımız o fotoğrafı logo olarak görsek iyi olurdu.
Konu bayağı arkada kaldı anlaşılan. Tasarladığımız o fotoğrafı logo olarak görsek iyi olurdu.
Aynen konu biraz altta kaldı, animeciler dışında pek ilgilenen olmadığından dolayı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Konuyu destekliyorum, güzel bir öneri hocam. Benden de logo önerisi. İnternette fsjal gibi bir anime trendi vardı, ohayou olarak geçiyordu sanırım. Onun holo halinin renklerini değiştirdim.
Eki Görüntüle 17826
Oha logo çok iyi. Gelmeli kesinlikle.
@Recep Baltaş, @Enes3078.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347