Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
- Makaleler
- 4
Genel olarak bir aksaklık var anlaşılan. Mesela yaptığım önerilerin 4 tanesi uygulanmadı daha.Technopat’ta aynı önerimi yaklaşık 24 saat içinde uygulamışlardı. Burada yapılmadıysa belli bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
Bana da öyle geliyor.Genel olarak bir aksaklık var anlaşılan. Mesela yaptığım önerilerin 4 tanesi uygulanmadı daha.
- Makaleler
- 4
Geçen durum güncellemesi ile alakalı bildirim gelsin diye öneri açtım bayağıdır haber yok ondan.
Recep Baltaş böyle bir şey yapmak istediğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Sözüne güveniyorum.Geçen durum güncellemesi ile alakalı bildirim gelsin diye öneri açtım bayağıdır haber yok ondan.
- Makaleler
- 4
Ben de güveniyorum abime.Recep Baltaş böyle bir şey yapmak istediğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Sözüne güveniyorum.
Millet, artık konu yönetim tarafından görülmüş artık. İzlendiği için üyeler ne tepki verecek diye bakacaklar sanırım. Bu öneri bayağı pozitif karşılandığından dolayı belki hayata gerçirirler, hayırlısı olsun.
- Makaleler
- 4
Hayırlısı hocam.Millet, artık konu yönetim tarafından görülmüş artık. İzlendiği için üyeler ne tepki verecek diye bakacaklar sanırım. Bu öneri bayağı pozitif karşılandığından dolayı belki hayata gerçirirler, hayırlısı olsun.
Yahu bu konunun nesi izlenir? "Ben değişmesini istemiyorum." diyen mi olacak?
Doğru, en azından planlanıyor eki getirilebilir.Yahu bu konunun nesi izlenir? "Ben değişmesini istemiyorum." diyen mi olacak?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347