En son hellsing i indirecekken hiçbir oynatıcısı açılmadı gittim başka siteden indirdim. Bana mı garezi vardı acaba.

Gayet de aktif. Seçtiğiniz fansub ve alternatife göre değişiyor. Mümkünse puzzlesubs üzerinden izleyin genelde onlar sağlam oluyor. Ayrıca anime indirecekseniz fansubların kendi sitesinden indirin. Direk arşiv halinde paylaşılıyor.
Örnek: Tokyo Ghoul [1080p Blu-Ray] [Sansürsüz] (12/12) [AniSekai Fansub]

Cidden nereden izliyorsunuz animeleri? Hiçbir Türkçe platform yok. Animecix var bir tek, başka hiç bilmiyorum. Crunchyroll'da İngilizce. Netflix'te hepsi yok. Uygulaması olan bir site yok mu?

Ben TürkanimeTV ve TRanimeizle karışık kullanıyorum.

Diziwatch, TürkAnimeTV, Dafflix, TRanimeizle, AnimeciX. Bu platformlardan izliyorum bende genelde, bu 5'linin arasından en iyisi diziwatch derim.

Cidden nereden izliyorsunuz animeleri? Hiçbir Türkçe platform yok. Animecix var bir tek, başka hiç bilmiyorum. Crunchyroll'da İngilizce. Netflix'te hepsi yok. Uygulaması olan bir site yok mu?
Ben oynatıcısı iyi olduğu için diziwatch kullanıyorum. Eğer oynatıcısı iyi olsaydı TürkAnimeTV veya TRanimeizle'den izlerdim zaten diziwatch TRanimeizle'den alıyor animelerin çoğunu.

AnimeciX kullanırdım, IOS geçince kullanamamaya başladım. Gerçi zaten anime izlemeyi bırakmıştım.

Yıllarca türkanime'den anime izlemiş birisi olarak önerim nyaa.si'den animeyi indirip istediğiniz bir oynatıcı ile (önerim MPV) izlemeniz olacaktır. Eğer Türkçe izlemek isterseniz de Türkçe altyazı atar geçersiniz ve daha da anime izleme ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. Yok seçeneklerde istediğim oynatıcı yok mu yok internetim iyi olmasına rağmen takılma sorunu mu yaşıyorum yok türkçe altyazının çevirisi mi sıkıntılı yok izlediğim eski animenin maksimum çözünürlüğü 480p miymiş artık böyle sorunlarla uğraşmıyorum ve kafam rahat, animelerden daha çok zevk alıyorum. Üstüne nyaa.si'den indirdiğiniz versiyona göre değişmekle beraber kalite türkanime'yi katlayan seviyede oluyor.