FirstBlood
Çalışkan
Solo leveling olabilir.
Başladım bakalım.
İzlediğim animeler arasında izlenebilecek olan yapımları önerdiğim bir konu açmıştım, göz atabilirsin, hâlâ izlemediğim yapımlar da var.
Bu konu içerisinde izlediğim, beğendiğim ve farklı kategorilerde öne çıkan yapımlar önereceğim, anime izlemeye başlamak isteyenler veyahut farklı yapımlar izlemek isteyenler konuya göz atabilirler, konuyu basit ve sade tutacağım.
Konuyu oluşturması hızlı sürsün diye serilere ait resim veya görsel eklemeyeceğim ve serileri eleştirmeyeceğim.
O zaman başlayalım;
Komedi;
1-) Isekai Ojisan
2-) One Punch Man
3-) Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
4-) Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
5-) Musaigen no Phantom World
Romantizm - Drama;
1-) Your Name
2-) A...
- ZCPS21
- anime anime film önerileri tavsiye
- Forum: Anime / Manga
Yavaş tempolu yapım izle farklılık olsun.Benim gibi kararsız birine bu kadar anime önerirseniz sonuçlar hoş olmuyor :/ jigokuraku bitirdim. Oldukça güzeldi, sırada ne izlesem acaba şimdi.
Yavaş tempolu yapım izle farklılık olsun.
Grimgar fantasy and ash iyi gider.
Beğendiğim bir fantastik yapım, yeniden izleyip novelini okumaya niyetim var.
Beğendiğim bir fantastik yapım, yeniden izleyip novelini okumaya niyetim var.
Sonrasında golden boy ve to be Hero X izlemeni öneririm.
Golden boy echii türünde bir yapım, aklınızda bulunsun ama komik bir kült yapımdır.Teşekkürler öneriler için, grimgar fantasy and ash izleyip dediğiniz diğerlerine bakacağım.
Golden boy echii türünde bir yapım, aklınızda bulunsun ama komik bir kült yapımdır.
O zaman bir de Highschool Of The Dead izle, çiçek.Bu gözler neler gördü... Tavsiye ile (zorla) redo of healer izlemiş insanım ben![]()
O zaman bir de highschool of the Dead izle, çiçek.![]()
O zaman bir de highschool of the Dead izle, çiçek.![]()