Hocam Hunter x Hunter izleyin, kesinlikle izlemeniz lazım. Naruto'nun daha kısa ve teknik hali, bayılacaksınız o kadar net söylüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Malum sinava 8 gun kaldi benim de calisacagim pek bir şey kalmadi açıkçası, kafa dagitmalik guzel anime onerilerinizi beklerim.
İzlediklerim:
- Bleach.
- Black Clover.
- Aot.
- Naruto.
- Demon Slayer.
Anlayacaginiz cok anime izlemedim, aklima gelmeyen ama izledigim elbet vardir ama bunlar oneri icin yeterli diye dusunuyorum.
Tokyo ghoul.
RamKokusuSeven
Becerikli
Mysterious Girl Friend X
Tam aileyle izlemeklik bir anime önereceğim(!): High School DxD
Her neyse şakayı bırakıp kendi izlediğim şeylerden cidden önerdiklerime geçiyorum (dxd'yi de izledim de onu önermiyorum.):
Tokyo Ghoul
Owari no Seraph
Bocchi the rock
Charlotte
Cyberpunk edgerunners
Shuumatsu no Walküre (Record of Ragnarok)
Violet Evergarden
Her neyse şakayı bırakıp kendi izlediğim şeylerden cidden önerdiklerime geçiyorum (dxd'yi de izledim de onu önermiyorum.):
Tokyo Ghoul
Owari no Seraph
Bocchi the rock
Charlotte
Cyberpunk edgerunners
Shuumatsu no Walküre (Record of Ragnarok)
Violet Evergarden
Benim hayatımda izlediğim anime sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu izlediğim animeler arasında en sevdiğim Attack on Titan oldu. Sadece anime olarak değil, en sevdiğim yapımlar arasında.
Ayrıca 1. sezonuna katlanırım diyorsanız Jujutsu Kaisen'de güzeldir.
Benim hayatımda izlediğim anime sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu izlediğim animeler arasında en sevdiğim Attack on Titan oldu. Sadece anime olarak değil, en sevdiğim yapımlar arasında.
Eğer şimdiye kadar 5'ten fazla anime izlemediysen bir animenin güzel oluşunu neye göre değendiriyorsun? Çünkü kıyas ve değenlendirme yapabileceğin veri oldukça kısıtlı görünüyor.
Eğer şimdiye kadar 5'ten fazla anime izlemediysen bir animenin güzel oluşunu neye göre değendiriyorsun? Çünkü kıyas ve değenlendirme yapabileceğin veri oldukça kısıtlı görünüyor.
Attack on Titan'ı sadece izlediğim animelere göre değil, izlediğim yapımlara göre de değerlendirdim. Yani benim gibi animelere pek ilgisi olmayan biri için bile, oldukça güzel bir anime demek istemiştim.
Bugüne kadar izlediğim animeler ise şöyle:
● Naruto (Classic ve Shippuden)
● Demon Slayer (3 sezon)
● Jujutsu Kaisen.
● Attack on Titan.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Death Note.