shruux

Becerikli
Güncellemeden önce ortalamam 500 FPS ve üstüydü, bazen 700 görüyordum ucundan. Güncellemeden sonra 500'ü anca geçiyor. Oynayışımı etkilemiyor, monitörüm zaten 270 Hz ama 240'da kullanıyorum. R5 9600X, 4060 Ti, 32 GB RAM bulunuyor sistemde. Benzer sorunu yaşayan var mı? Sözde FPS artışı yaşanacaktı güncellemede.

Yanlış bilgi: AnimGraph beta değil, full sürüm. Testler tamamlandı ve oyuna (live) eklendi.
Güncellemeden önce ortalamam 500 FPS ve üstüydü, bazen 700 görüyordum ucundan. Güncellemeden sonra 500'ü anca geçiyor. Oynayışımı etkilemiyor, monitörüm zaten 270 Hz ama 240'da kullanıyorum. R5 9600X, 4060 Ti, 32 GB RAM bulunuyor sistemde. Benzer sorunu yaşayan var mı? Sözde FPS artışı yaşanacaktı güncellemede.
Bu yüzden beta güncellemesi olarak adlandırılıyor. Bu tarz durumları Valve'a göndermen lazım ki tam sürümü yayınlamadan önce düzeltsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geceki hotfixten dolayı olabilir hocam, bir önceki güncellemede sorun var mıydı?

Bende hiç öyle olmadı hocam niyeyse, bence temiz bir kurulum atın oyuna.
O kadar üşendirici ki. Oyunda bıçak almaya heves ediyorum böyle saçmalıklardan hevesim kaçıyor. Duvarın arkasına geçtikten sonra falan ölüyorum. Animgraph geldikten sonra adam vuramamaya başladım bide. Adamları gördüğüm an ölüyorum, sanki bir ayar var da ben bilmiyormuşum gibi.

O kadar üşendirici ki. Oyunda bıçak almaya heves ediyorum böyle saçmalıklardan hevesim kaçıyor. Duvarın arkasına geçtikten sonra falan ölüyorum. Animgraph geldikten sonra adam vuramamaya başladım bide. Adamları gördüğüm an ölüyorum, sanki bir ayar var da ben bilmiyormuşum gibi.
Surf vs. yapıp o koordinasyonunuzu geri kazanacaksınız yolu yok. Aynı hataya ben de düşmüştüm, 1 aydır deli gibi surf+mekanik çalışıyorum. Toparladım aimi tekrardan.

Tam tersi artmış bende. Dust 2 benchmarkında ortalama FPS 445, P1 168 idi.

1776843366133.webp