Ben bu sene LGS'ye girecektim ve rahatsız olurdum. Bu kadar stresli iken bir de namaz baskısı ne alaka?
Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitme :D Nasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.

Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitme :D Nasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.
Az önce dini ölümüne savunan adam "Allah"ın adını küçük harfle yazmış. Bravo.

Anlamadığın bazı şeyleri OKUYUP anlaman umuduyla.

Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitme :D nasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız Allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.

İster giderim ister gitmem. Söylediğim çağrılmaktan rahatsız olurdum. Ne olacak peki?