Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitmeBen bu sene LGS'ye girecektim ve rahatsız olurdum. Bu kadar stresli iken bir de namaz baskısı ne alaka?
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Az önce dini ölümüne savunan adam "Allah"ın adını küçük harfle yazmış. Bravo.Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitmeNasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.
- Makaleler
- 7
Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitmeNasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.
Atatürk ve Laiklik - Atatürk Ansiklopedisi
Atatürk ve Laiklik PDF Akli düşünce ile dini düşüncenin ayrılması, devletin, ülkedeki mevcut dinlere karşı tarafsızlığı, tüm vatandaşların dini inançlarına saygı göstererek herhangi bir din ve mezhebin iç düzenine, ibadet, ahkâm ve erkânına müdahale etmemesi, dinin etkilerinin ulusal bilinç...
ataturkansiklopedisi.gov.tr
Anlamadığın bazı şeyleri OKUYUP anlaman umuduyla.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Bak sana çok basit bir şey söyleyeyim. Namaza gitmenasıl fikir? Sana namaz baskısı yapan yok ki. Gelin, inandığımız Allah diye bir varlık var ona dua edelim sınavınız iyi geçsin diyorlar. Çok basit bir şekilde gitmeyebilirsin ve sorunun çözülür.
İster giderim ister gitmem. Söylediğim çağrılmaktan rahatsız olurdum. Ne olacak peki?
- Makaleler
- 7
Bu ülkenin resmi bir dini olmadığını unutuyorsunuz. Olmamalı da.
Astronotarda
Üstün
Resmi dini olan ülkelerde bile sınav öncesi kimse ibadete çağırılmadı, ilklerin ülkesiyizBu ülkenin resmi bir dini olmadığını unutuyorsunuz. Olmamalı da.
- Makaleler
- 7
İşte durumun absürdlüğünün ve yanlışlığının farkına varmayan insan sayısı da kötüye gittiğimizi gösteriyor zaten.Resmi dini olan ülkelerde bile sınav öncesi kimse ibadete çağırılmadı, ilklerin ülkesiyiz.
Küçük yazılınca ne oluyor? Bayağı saçma sapan bir şey söyledin.Az önce dini ölümüne savunan adam "Allah"ın adını küçük harfle yazmış. Bravo.
Astronotarda
Üstün
Genelde dini savunan insanlar "ALLAHIN ADI KÜÇÜK MÜ YAZILIR İMANSIZ" diye çıkışırlar. Senin çıkışmamana şaşırdım. En azından bu konuda başkalarından farklısın.Küçük yazılınca ne oluyor? Bayağı saçma sapan bir şey söyledin.
O kadar çok sorun var ki, onları söylemekten allahın adının küçük harfle yazılmasına sıra gelmez.Genelde dini savunan insanlar "ALLAHIN ADI KÜÇÜK MÜ YAZILIR İMANSIZ" diye çıkışırlar. Senin çıkışmamana şaşırdım. En azından bu konuda başkalarından farklısın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II'nin multiplayer modu için ciddi aşama kat edildi
- christopher moltisanti