Keyfi şu şekil çıkasım var:

Raining Gene Kelly GIF by filmeditor

Tavsiye etmiyorum eve zor attım kendimi :D

Yolda kaldım. Arabanın tekeri Çayyolu tarafında rögar kapağının içine girdi. Çekiciyi beklerken çok fena ıslandım. O arayı hatırlamak bile istemiyorum zaten.
Sığınacak yer de pek yok Çayyolu yolunda tabii, olsa da arabayı bırakıp nereye sığınacaksın ki zaten? Ben pencereyi açmamla duş aldıysam kelimenin tam anlamıyla sırılsıklam olduğunu düşünüyorum, kötü olmuş geçmiş olsun. :D

Daha yeni sıfır kolla mangaldan geldim hava güllük gülistanlık idi. Şimdi ise gök korkunç gürlüyor, etraf yıkılıyor sanki. Pencereden kafamı çıkardığım gibi abartısız söylüyorum 2 saniyede duşumu da aldım.
Durmadan çakan mor şimşekler etrafı aydınlatıp gece gece gündüz yaşatıyor, ağaçlar rüzgarla dans ediyor. Sigaramla beraber açtım Rammstein - Sonne, herkes gibi dışarıyı izliyorum.

Aynı şarkıyı dinliyoruz dostum:).

Sığınacak yer de pek yok Çayyolu yolunda tabii, olsa da arabayı bırakıp nereye sığınacaksın ki zaten? Ben pencereyi açmamla duş aldıysam kelimenin tam anlamıyla sırılsıklam olduğunu düşünüyorum, kötü olmuş geçmiş olsun. :D
Hocam suyu tahliye amacıyla olsa gerek, kafam kadar rögar kapağını açmışlar. Silecek ayarı sondaydı ama gözüm karanlıkta seçemedi. Pat sesiyle arabanın takılı kalması bir oldu. Az uğraştım ama çıkaramayınca yapacak bir şey kalmadı. Göz ucuyla baktığımda pek bir hasar göremedim, ucuz atlattım.

Hocam suyu tahliye amacıyla olsa gerek, kafam kadar rögar kapağını açmışlar. Silecek ayarı sondaydı ama gözüm karanlıkta seçemedi. Pat sesiyle arabanın takılı kalması bir oldu. Az uğraştım ama çıkaramayınca yapacak bir şey kalmadı. Göz ucuyla baktığımda pek bir hasar göremedim, ucuz atlattım.
Geçenki selde yollarda yürüyemez haldeydik, bu şimdi biraz daha sakinleşmese yüzerdik, ondan kapağı açmışlardır. Benim de şişme simidim duruyor hazır dağın başındayım, aşağı gitmek güzel olurdu. Şaka bir yana, araçta hasar olmaması iyi olmuş buradaki asıl sorumlu yoldaki o kapağı açan işçide. Reflektörlü duba ile oranın belirtilmesi gerekirdi.

Yağmurdan önünü göremezsin yapacak bir şey yok, geçmiş olsun tekrardan.