Ankara taksisi genelde efendi olur. En azından benim bindiklerim öyleydi. Ankara'daki bir taksiden beklemezdim. Belki de Sincan'dan kaynaklıdır bilemeyeceğim. Çocuk çok borcum var diye bağırıyor, adam da ona durdur 30 tane arabayı bilmem ne yapacağım diyor. Yazık.

Arkadaşlar, halkımız zaten taksicileri sevmiyor artık. Bunlar şu anlık çete gözümde.

@16109, daha doğrusu artık insanımız çekinmeye başladı. Dolandırılmaktan ya da sorun yaşanması durumunda, buna benzer bir olay yaşamaktan korkuyor haklı olarak.

Ankara taksisi genelde efendi olur. En azından benim bindiklerim öyleydi. Ankara'daki bir taksiden beklemezdim. Belki de Sincan'dan kaynaklıdır bilemeyeceğim. Çocuk çok borcum var diye bağırıyor, adam da ona durdur 30 tane arabayı bilmem ne yapacağım diyor. Yazık.
Çankaya İncek tarafında taksiciler çok beyefendi böyle yapacaklarını tahmin etmezdim ama dediğiniz gibi Sincan tarafından beklenir.

Görüntüler Ankara Sincan'dan. Ankara'da Martı Tag sürücüsü, taksi çetesi tarafından tehdit ve taciz edildi. Videoda taksici başta müşteri olarak biniyor, müşteri olarak bindikten sonra Martı Tag sürücüsünün durmasını talep ediyor. Durmayınca da sürücüyü tehdit ediyor ve taksici arkadaşlarına aracın önünü kesmesi için talimat veriyor, 20 yaşındaki çocuğu tehdit ettikleri yetmiyor gibi zorla alıkoyuyorlar ve bu işi burada yaptırmayacaklarını belirtiyor. Bunlara denetim ve düzen şart. Taksiciler, piyasadaki tekelliğini korumaya çalışıyor. İstiyorlar ki başka rakip olmasın. Martı Tag ve benzeri uygulamalar, Türkiye'de yasal olmalıdır. İsteyen istediğine biner böylelikle ve rakibin olması da kullanıcı adına her zaman olumlu olur.