Bu konuda bilgim yok. Ama koca Ankara'da illa ki bulunur. Şöyle bir haritalara göz attınız mı?
7000TL’ye ne yapacaklar? O paraya iyi kötü bir koltuk yıkama makinesi ve biraz da temizlik için ürünler alıp boş bir zamanda kendim yıkardım. Tek zahmetli olan taban yıkaması olur muhtemelen.Biraz göz attım hatta epey bir yere sordum da fiyatlar biraz tuzlu geldi açıkçası. 7000'den aşağı fiyat veren yok şu an.
Piyasa böyle gerçekten tavan taban koltuklar vs hakkıyla yapılıyorsa piyasası böyle. Eğer elinizden geliyorsa vaktiniz varsa o paraya halı yıkama makinesi alıp kendiniz de yapabilirsiniz. @i5 7500F haklı. Bir kaç video izlersiniz ilk denemeniz düzgün olmayabilir ama yaptıkça alışırsınız. Halı yıkama makineniz de olmuş olur...Biraz göz attım hatta epey bir yere sordum da fiyatlar biraz tuzlu geldi açıkçası. 7000'den aşağı fiyat veren yok şu an.

Piyasa böyle gerçekten tavan taban koltuklar vs hakkıyla yapılıyorsa piyasası böyle. Eğer elinizden geliyorsa vaktiniz varsa o paraya halı yıkama makinesi alıp kendiniz de yapabilirsiniz. @i5 7500F haklı. Bir kaç video izlersiniz ilk denemeniz düzgün olmayabilir ama yaptıkça alışırsınız. Halı yıkama makineniz de olmuş olur...
Karcher SE 2 Spot Halı ve Koltuk Yıkama
Bu cihazı oto yıkamacılar çok iyi bilir çok iyi bir markadır. Ben otomobil sektöründeyim ve bir çok arkadaşım iş yerinde bu markayı kullanıyor.
Kurutma makinesi diye bir makineyi duymadım böyle bir şey yok sanırım ilk defa duyuyorum kafam karıştı şu an araştırıcam. 5k piyasanın altında fiyat. Umarım dilediğiniz oranda temizlenir. İstanbul'da 7- 8K. 7 bin ucuz fiyat oluyor hatta. 5k çok iyi.