hepsikolonya31456

Becerikli
Cihaz
Redmi note 9, Redmi note 10S
Merhaba, Redmi Note 10S cihazım 3.5 aydır rafta. Cihazda ilk 2 gün dokumatik gitti geri geldi falan ondan sonraki gün dokunmatik düzeldi ama küçücük mavi bir şey ekranda vardı, sonra arada sırada ekran yine gitti, mavi leke büyümeye başladı. Büyüdü, büyüdü telefon kullanılamaz hale geldi. Cihazdan çok memmundum, LineageOS 23 Android 16 ile sıfır kasma. Cihaz 5.yılına girmesine az kalmasına rağmen batarya ilk günden çok çok daha kötü hala 1 günü rahat çıkarıyor. Bu durumdan sonra eski rafta duran Hindistan modeli SP Flash Tool hata sonrası orijinal IMEI'leri silinip modem meta tool ile SIM 1'i boş bırakıp SIM2'ye tek SIM'li olmuş Redmi Note 9 vardı, Custom ROM yükledim. İlk başta akıcı ondan sonra donma kasmalar başlıyor. MIUI 12.5 yükledim, kasmalar daha da arttı. Telefon bazen Redmi logosunda tepkisiz takılı kalıyor, ilk açıldığında hiçbir şey açılmıyor. 10 saniye sonra geliyor uygulamalar hep dona dona geliyor. Bu telefon kronilk sorunlu. Redmi Note 10S'in ekranını orijinal AMOLED şekilde yaptırmak istiyorum. Garantisi 2023'te bitti Ankara Kızılay'da Genpa servisi var para karşılığında yaparlar mı veya Ankara'da önerdiğiniz tamirciler var mı? Bir daha söylüyorum, orijinal olacak.

Son düzenleyen: Moderatör: