Bursalı_Genç16
Yetkin
Dolmuşçuların da bazıları aynı. Şoför yanı olan koltuğa oturmuştum çünkü güzergahın ilerleyen kısımlarında arkaların kalabalıklaşacağını ve birçok kişinin üzerime soluyacağını biliyordum. Sonra yoldan para bile vermeyen arkadaşını dolmuşa aldı ve benim olduğum koltuğa zorla oturttu.
Ardından tüm yol arkadaşıyla dedikodu yapıp, telefonda da "bilmem ne plakalı dolmuş bize yetişiyor gazlıyorum." falan diye resmen dolmuş güzergahını Forza Horizon'a çeviriyorlar. Aralarında örgütleşiyorlar, dolmuşlar ile araba yarışı oynuyorlarhatta birkaç kere de o "bilmem ne" plakalı dolmuşların bindiğim dolmuşu geçmesi sonucunda dolmuşun şoförünün o dolmuşu kırmızı ışıkta yakalayıp camdan kavga ettiğini görmüştüm... Tıpkı ego otobüsleri gibi dolmuşlara da takip sistemi koyulması lazım ve hatta belirli aralıklarla geçmeleri için düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bu vesileyle ego cepte benzeri bir şey dolmuşlar için de oluşur
![]()
Çok doğru kesnilikle katılıyorum ne varsa bir birleriyle yarış içerisindeler gerek yok bu yarışa şoför koltuğunun yanında ki koltuk her zaman en iyisidir kimse yer isteyemez senden öbür türlü illaki yer isteyen olacak.