Anker müşteri hizmetlerinin mükemmel olması

Ruindry

Yetkin
Makaleler
1
2 yıl boyunca kullandığım Q10i sonrası yeni bir kulak üstü kulaklık arayışındaydım ve @Simon hocam aracılığıyla tekrar Anker tercih edip Space One modelini almıştım ürünü yaklaşık 2024 Eylül ayında sipariş ettim.

Pedlerini değiştirmek için ve kulaklığın kafa bandı kısmında iniklik yüzünden Anker'e ulaştım. Türkiye tarafında Anker Soundcore ürünlerine artık sanalbt bakmıyormuş bende direkt Anker'in kendisine mail attım.

Beklenildiği üzere mail benden hasarın fotoğrafını istediler. Ürünün gerekli fotoğraflarını ulaştırdık yaklasık 1 gün sonra tekrar iletişime geçtiler.

%30 kısmı geri ödeme talebi aslında çok iyiydi pedleri biraz yıpranmış ve 2 yıllık bir kulaklığa göre çok cazip bir teklif yaptılardı ama stoğu bekleyebileceğimi aynı renk olmak zorunda olmadığını veya Q45 gibi dengi modellerin değişim gibi seçeneklerimin olup olmadığını sordum. Enflasyon'dan dolayı belki daha yüksek bir iade bedeli yapabilirler mi diye de öğrenmek istedim. Fazlasıyla minnet ve sevgi sözcükleriyle onların sürekli çözüm arayışlarına teşekkür ettim.
Sonrasında:

Açıkçası çevremde ve forumda Anker'in çok iyi müşteri hizmetleri olduğunu biliyordum ama benim hiç ihtiyacım olmamıstı. Q10i 2 yıl boyunca beni çok iyi idare etti hiç sıkıntı çıkarmadı pedleri de üzmedi ama çevremde pedleri arızalanan olmasına rağmen 2 3 kere ücretsiz ped değişikliği yaptıklarını biliyordum. Space One'da 1 yılı aşkın süre çok iyi idare etti ama sporda ve sıcakta deforme ettiğim için pedlerı biraz yıpranmıstı ama hala iyi durumdaydı.

Asıl amacım pedleri garantiden önce değiştirip 1-2 yıl daha kullanmaktı ama 2 yıllık bir kulaklık için pedleri ve üst tarafındaki iniklik yüzünden bana tam para iadesi teklif ettiler. Gerçekten sürekli yardımcı olmaya çalıştılar ve hep çözüm odaklı yazdılar hiç oyalamadılar kullanıcı hatası gibi saçma şeyler söylemediler. Son kulaklığımı iyi ki Liberty 5 aldım olası bir sıkıntıda muhatap bulabileceğim bir servis olduğu için çok mutluyum.

%30 para iadesi bile çok iyi bir teklifken bana %100 para iadesi yapmaları muazzam bir şey.

Anker iyi bir firma. Onlar icin musteri memnuniyeti cok onemli. Buna benzer firmalar arasinda Sennheiser ve Apple var. Ki bence Anker bu firmalardan daha cok yardimci oluyor.

Merak ettiğim bir nokta var; bu kusurlar kullanımdan kaynaklı mı oluştu, yoksa ürünün kendi yapısından gelen bir sonuç mu?
Ürünü ilk aldığımda kulaklığın pedlerinin biraz havasında iniklik ve kafa bandında biraz iniklik belliydi. Amazon bunun değişim olmayacağını iade edip tekrar alabileceğimi söyledi ama çok uygun fiyata aldığım için iade edip tekrar almak cazip gelmedi, benim içinde bir sorun değildi. Süreçte bu biraz daha pedleri yıprandı ve ped değişimi için ulaştığımda böyle bir sonuca vardık.
9 taksit ve 2700TL gibi bir fiyata aldıktan sonra o kadarını göz ardı etmiştim.
Ankere ilettiğim fotoğraflar bu şekilde.

@Ruindry anladım. İlginçmiş valla, özellikle de markanın sanki ürünün her komponentinde sorun varmış gibi "Size ödediğiniz her kuruşu iade edelim." politikası izlemesi daha da ilginç . Ben marka yerinde olsaydım sadece Ped'leri değiştirmek konusunda yardımcı olurdum şahsen .

Neyse, şanslıymışsınız diyelim ...

Ben de yeni Soundcore Sport X20 kulak içi aldım spor için, iyi sevindim böyle olmalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…