seeraddar

Yetkin
Geçen ürünüm dağıtıma çıkmıştı ama gelmedi. Dağıtıma çıktığı akşam müşteri temsilcisine bağlanıp neden gelmediğini sordum sadece. Özür dileyip 60 TL alt limitsiz kupon verdiler, aynı sabah da ilk benim ürünümü getirdi kargocular.

Bugün yine bir şey aldım, hasar görmüştü. Sadece darbe almış ve darbe alan kısım biraz içine girmişti, suyu falan da çok azıcık akmıştı. Ürünün yenisinin geleceğini, bunu iade etmeme gerek olmadığını söylediler. Başka bir şirket olsa iade olmaması için 40 takla atardı.

Bu saydıklarım sadece bazı örnekler. Sadece ben mi şanslıyım yoksa size de bu derecede yardımcı oluyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyorlar ama artık çok fazla suistimal edilme başladı. Sürekli "kutu boş çıktı" gibi saçma sapan laflarla bedavaya getirmeye çalışıyor insanlar. Yakın zamanda TR'den çekilirse şaşırmam ben. Kalemsever olarak üst seviye kalemlerde sürekli hasarlı veya daha da kötüsü dolma kalem yerine tükenmez kalem olarak elime ulaşma durumu arttı son zamanlarda. İnsanlar dolma kalemi kutusundan çıkarıp daha ucuz olan tükenmezi koyup kolay iade politikasından faydalanıyor. Amazon MH'de bunu anlamıyor sanırım. Umarım bu kadar güzel bir firma çekilmez ülkeden.

Oluyorlar ama artık çok fazla suistimal edilme başladı. Sürekli "kutu boş çıktı" gibi saçma sapan laflarla bedavaya getirmeye çalışıyor insanlar. Yakın zamanda TR'den çekilirse şaşırmam ben. Kalemsever olarak üst seviye kalemlerde sürekli hasarlı veya daha da kötüsü dolma kalem yerine tükenmez kalem olarak elime ulaşma durumu arttı son zamanlarda. İnsanlar dolma kalemi kutusundan çıkarıp daha ucuz olan tükenmezi koyup kolay iade politikasından faydalanıyor. Amazon Mh'de bunu anlamıyor sanırım. Umarım bu kadar güzel bir firma çekilmez ülkeden.

Aile terbiyesi almamış cahil insanlar, bunlar her şeyi hak ediyor. Çekilseler şaşırmam.

Geçen ürünüm dağıtıma çıkmıştı ama gelmedi. Dağıtıma çıktığı akşam müşteri temsilcisine bağlanıp neden gelmediğini sordum sadece. Özür dileyip 60 TL alt limitsiz kupon verdiler, aynı sabah da ilk benim ürünümü getirdi kargocular.

Bugün yine bir şey aldım, hasar görmüştü. Sadece darbe almış ve darbe alan kısım biraz içine girmişti, suyu falan da çok azıcık akmıştı. Ürünün yenisinin geleceğini, bunu iade etmeme gerek olmadığını söylediler. Başka bir şirket olsa iade olmaması için 40 takla atardı.

Bu saydıklarım sadece bazı örnekler. Sadece ben mi şanslıyım yoksa size de bu derecede yardımcı oluyorlar mı?
İşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlık, işte adam gibi adamlık. Bir bu bir de Temu:
La Liga Kiss GIF

Bu yüzden bende Amazon'u tercih ediyorum.
Bir kez sorun yaşamıştım onda da routerin anteni kırık gelmişti, yenisi 1 gün sonra gönderildi.
Fakat suistimal edende var, Türkiye'de hakkıyla ticaret yapmak bu yüzden zor.

Yanlış hatırlamıyorsam Amazonun kurucusu Bezos'un müşteri memnuniyetinin en önemli şey olduğunu söylediği bir konuşması ya da röportajı vardı. O sebeple bu kadar iyi müşteri hizmetleri.

Ben Amazon'un yurt dışı kısmından 2 adet 8 GB'lık DDR3 RAM almıştım. Toplam 500 TL ödemiştim 2 RAM'e fakat bir tanesi arızalıydı. Yurt dışı olduğu için iade etmeyi beceremedim ve desteğe bağlandım. Bana yine sizinki gibi özür dileyip iade etmeme gerek olmadığını söylediler. Bir adet RAM'in parasını (250 TL) ve 150 TL'lik bir indirim kartı yolladılar. 150 TL'lik kupon ile de güzel bir SSD almıştım.