Selam arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim kulaklığı uygun fiyata buldum. Sizce alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Selam arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim kulaklığı uygun fiyata buldum. Sizce alınır mı?
Fiyatına bağlı. Şu anda aktif olarak kullanıyorum batarya ve ses kalitesi olarak iyi. Tek eksisi sürekli sporda kullandığımdan dolayı ter yüzünden pedleri çok yıprandı ve internette 300TL pedleri. Onun dışında bir sorunu yok.
Hayatımda parasını bu kadar hak eden başka bir ürün görmedim.
Ben 2 yıldır, neredeyse her gün, aktif bir şekilde kullanıyorum ve daha hiçbir şekilde bir eksisini görmedim.
Benim pedler birkaç ay önce sporda çok terlediğim için ilk kez soyulmuştu, firmaya mail attım ve 2 çift, toplamda 4 tane ped gönderdiler.
Ben 2 yıldır, neredeyse her gün, aktif bir şekilde kullanıyorum ve daha hiçbir şekilde bir eksisini görmedim.
Fiyatına bağlı. Şu anda aktif olarak kullanıyorum batarya ve ses kalitesi olarak iyi. Tek eksisi sürekli sporda kullandığımdan dolayı ter yüzünden pedleri çok yıprandı ve internette 300TL pedleri. Onun dışında bir sorunu yok.
Benim pedler birkaç ay önce sporda çok terlediğim için ilk kez soyulmuştu, firmaya mail attım ve 2 çift, toplamda 4 tane ped gönderdiler.
- Makaleler
- 4
Fatura ve garanti belgem kayıp maalesef.
Aldığınız siteyi hatırlıyorsanız fatura belgesini oradan yazdırıp, indirebilirsiniz.
Garanti için bir şey diyemem ama insiyatiflerine göre gene de ped gönderimi sağlayabilirler.
Bazı markalar garantisi dolsa bile ped gönderimi yapmaya devam ediyor.
Alınır, JBL de Anker de kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki şu JBL 500 serisini rahat tekler o kulaklık yenileri çıkmasına rağmen JBL kanadında, bass moduyla bassları çok güçleniyor ve sesi de çok iyi. Bence tek kötü yanı tasarımıydı onu da beğeniyorsanız sorun yok, alınır.
Alınır hocam.Selam arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim kulaklığı uygun fiyata buldum. Sizce alınır mı?
JBL 5xx serisi genellikle çöp. Neden karşılaştırma yapılıyor onla?Alınır, JBL de Anker de kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki şu JBL 500 serisini rahat tekler o kulaklık yenileri çıkmasına rağmen JBL kanadında, bass moduyla bassları çok güçleniyor ve sesi de çok iyi. Bence tek kötü yanı tasarımıydı onu da beğeniyorsanız sorun yok, alınır.
@Craxidor, alınabilir.
Çünkü aynı fiyatta bulunuyorlardı vaktinde ve herkes JBL alıyordu sırf JBL olduğu için, hatta salak gibi ben de öyle yapmıştım fakat sonra Anker kalitesini görünce ağır enayi olduğumu anladım.
Aldığınız siteyi hatırlıyorsanız fatura belgesini oradan yazdırıp, indirebilirsiniz.
Garanti için bir şey diyemem ama insiyatiflerine göre gene de ped gönderimi sağlayabilirler.
Bazı markalar garantisi dolsa bile ped gönderimi yapmaya devam ediyor.
Çünkü aynı fiyatta bulunuyorlardı vaktinde ve herkes JBL alıyordu sırf JBL olduğu için, hatta salak gibi ben de öyle yapmıştım fakat sonra Anker kalitesini görünce ağır enayi olduğumu anladım.
300 TL bandına buldum. Pedleri sıkıntılı onu da ben değiştireceğim. Mavi renk kulaklık. Fiyatı ucuz sıkıntı vardır diyebilirsiniz. Sadece pedleri değişecek o kadar.
Yeni konular
-
-
-
-
Hazırladığım rehber için yapmam gereken yasal uyarılar neler?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-
-