Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1400
ANC açınca sesi bozuyor. Transparan modu açınca kendi sesini duymaman dışında bir sıkıntısı yok. Bass olarak vurucu fakat 2 ay kullandıktan sonra bass sanki yok oluyor gibi bir tepki veriyor kulaklık. (Bass modu açık)Alınır mı? Ses kalitesi iyi midir? Ses engelleme (ANC) konusunda iyi mi? Bu fiyata daha iyisi var mıdır bu isteklerim için?
Alınır. Mikrofon hariç en iyisi. Çünkü mikrofonu yok. Rahatlık, kullanım süresi, ses engellemesi...Alınır mı? Ses kalitesi iyi midir? Ses engelleme (ANC) konusunda iyi mi? Bu fiyata daha iyisi var mıdır bu isteklerim için?
LoxeR
Başarılı
@8898, @Theafricanus, Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum ama başka öneriniz var mı? ANC biraz önemli ama iyi olsun yani ses kalitesi çok önemli.
Ses kalitesi gayet iyi zaten. Benim önerim yok başka (1400₺ bandı).@8898, @Theafricanus, Bu fiyata daha iyisi yok diye biliyorum ama başka öneriniz var mı? ANC biraz önemli ama iyi olsun yani ses kalitesi çok önemli.
Mikrofonu koşarak kullanılmıyorsa yeterli.Alınır. Mikrofon hariç en iyisi. Çünkü mikrofonu yok. Rahatlık, kullanım süresi, ses engellemesi...
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-