Alınır aktif kullanıyorum. Müzik dinlerken ANC gerekliliği olmuyor.

Bu linkten alın daha uygun: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000049D0S4

Zaten bu kulaklık mikrofonu için falan kullanılmıyor o yüzden ANC aramak saçma olur, mikrofon ve aramalar için kullanılacaksa QCY T13 ANC almak daha iyi olur.

Hocam bu kadar fiyat farkı olması sizce normal mi? Neredeyse 200 TL fark var. Satıcı güvenilir mi acaba?

Zaten bu kulaklık mikrofonu için falan kullanılmıyor o yüzden ANC aramak saçma olur, mikrofon ve aramalar için kullanılacaksa QCY T13 ANC almak daha iyi olur.
Ses seviyesi yuksekte kullanilmayacaksa dis sesleri duyabilir. Ben %100 sabit kullandigim icin rahatsiz etmiyor ama %30-40 duzeylerinde dis sesleri rahat duyuyorum. Bundan bahsediyorum. Buds2 kullandigim donemde %10 ses seviyesinde bile dis sesler oldukca az duyuluyordu, ANC ozelligi isteyen birisini memnun etmez yoksa ses kalitesi olarak bu paraya daha iyisi yok. Mikrofonu cop sadece.

Ses seviyesi yuksekte kullanilmayacaksa dis sesleri duyabilir. Ben %100 sabit kullandigim icin rahatsiz etmiyor ama %30-40 duzeylerinde dis sesleri rahat duyuyorum. Bundan bahsediyorum. Buds2 kullandigim donemde %10 ses seviyesinde bile dis sesler oldukca az duyuluyordu, ANC ozelligi isteyen birisini memnun etmez yoksa ses kalitesi olarak bu paraya daha iyisi yok. Mikrofonu cop sadece.
Ben %60 kullanıyorum ve dış sesleri duymuyorum. Buds 2 ile bunu kıyaslamak da pek mantıklı değil.

ANC özelliği isteniyorsa Honor Choice X5 alınabilir belki.

Nasil bir ortamda killandigina bagli. Otobuste vs. gayet duyuyorum ben. Ayrica %30-40 dedim ben, %60 demedim. %60'ta duyuyorsan open-back falan olmali.

Ben Buds2 ile kiyaslamadim, ANC'nin onemini vurgulamak icin ornek babinda soyledim.
Otobüste kullandım, trende kullandım, yolda kullandım %50-60 civarlarında ses duyulmuyor.

Merhaba QCY T13 ANC ile R50İ arasında kaldım.Yukarıda söylediğiniz gibi T13 ANC özelliği ile geliyor R50İ de bu özellik mevcut değil.Ben çok müzik dinleyen biri değilim daha çok dizi film izlerken veya nadiren dışarı yürürken müziksiz şekilde kullanıyorum.Bu ANC özelliği müzik olmadan ortam seslerini kesiyor mu? Malzeme ve uygulama kalitesi açısından hangisi daha önde?
@Astronotarda
@BerkayZ87
@Valiant
Şu an her iki modelde aynı fiyatta bu arada