Anlamsız mesaj düzenlemesi yapılmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoobSolid26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Birkaç kez burada mesaj yazdığımda, veya konu açtığımda denk geldiğim bir olay. Sinir bozucu olmaya başladığı için burada öneri açmaya karar verdim.

Kısaca buradaki önerim: Eğer kurallara aykırı bir şey yoksa, ve yazım hatası da yoksa mesajlar düzenlenmesin. Aşağıda şikayetimi okuyabilirsiniz.

Bugün konu dışında bir konu açtım. Konu yayınlandığında o kadar fazla anlamsız değişiklik vardı ki, yazdığım bazı şeylerin ne olduğunu unuttum. Bazı cümlelerin anlamları aşırı bozuluyordu. Sonra teker teker hepsini eski haline getirmeye çalıştım.

Muhtemelen absürt bir yazım hatası da yoktu, olsa düzenlenen şeylerden fark ederdim. Ama yok, anlamsız, dostlar işte görsün diye yapılmış, gereksiz düzenlemeler gördüm.

Mesela bir cümlede ben okuyuculara hitap ediyordum. Düzenlendikten sonra kendime hitap eder bir şekilde yapmışlar, 1-2 kelime sonra cümle yamuluyordu. Gereksiz kelime değişiklikleri de vardı, mesela: "JoyToKey'in Linux şubesi gibi düşünebilirsiniz" yerine "JoyToKey'in Linux versiyonu gibi düşünebilirsiniz" yazmışlar. Ben anlamadım bu gereksiz düzenlemeleri yapınca ne oluyor.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Artı 42 Eksi
Kesinlikle katılıyorum bir önceki mesajlarımda da oldu. "örnek cümle :d." yazmıştım ve moderatör düzenleyip "örnek cümle. :d" yapmış. Bu kadar anlamsız değiştirmelere gram gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazının anlamını bozmadıkları sürece küçük çaplı düzeltmelerin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…