Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Forumda doğrulanmış üyelere özel bir muamele yapıldığını düşünüyorum.

Örneğin, isim vermek istemiyorum ama, doğrulanmış üyelerden bir tanesi sürekli gereksiz mesajlar atıyor, bu mesajlar raporlanınca da herhangi bir işlem uygulanmıyor doğrudan reddediliyor.

Mesajların içeriği şu şekilde, gelen sorulara yanıt olarak "bilmiyorum", "bilemiyorum", "fikrim yok" gibi gereksiz cevaplar atılıyor, veya bir üstteki mesajın aynısını söylüyor. Kelimeleri değiştirerek de olsa aynı mesaj söyleniyor.

Bu durumu affınıza sığınarak size sunmak istiyorum, bence biz normal üyelerle aynı cezaları almalılar. Biz nokta koymayı unuttuğumuzda bile 1 saat ceza alabiliyoruz.

Gereksiz mesajları da çok fazla, çok fazla mesajı var ama sosyal üyelerine hiçbir faydası yok ve bu gereksiz mesajların konuya hiçbir katkısı da yok.

Bu konunun amacı kesinlikle hedef gösterme değildir, hiç kimsenin ismini vermediğimi unutmayın ve "Doğrulanmış Üye" başlığını genel olarak ele alın. Buraya bir "kişi"yi koymanıza gerek yok. Kim olursa olsun özel muamele olmamalı.

Ayrıca lütfen dislike atarsanız da karşıt görüş bildirin. Burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseye bir zarar veya zorbalık amacı yoktur!

Artı 31 Eksi
Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Farklı bakış açılarından yorumların konuya yardım ettiğini düşünüyorum. Konu üzerinde daha fazla konuşmanın veya tartışmanın fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Hepiniz sağ olun.

@001 @1178 @brkdnmz @madelyn @3586 @umut
Teşekkürler dostlar. Yani tek hemfikir olamayacağımız kısım, benim kimseye çocuk bakıcılığı veya akıl öğretecek konumda olmadığım. Destekten de kimseyi şikayet etmek istemiyorum. "Doğrulanmış Üye" olarak ele alınmasını istiyorum konunun. Yani bu yarın öbür gün 2-3 yıl sonra Doğrulanmış Üye yapılabilecek birini de kast ediyor! :)

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Farklı bakış açılarından yorumların konuya yardım ettiğini düşünüyorum. Konu üzerinde daha fazla konuşmanın veya tartışmanın fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Hepiniz sağ olun.
Öncelikle konuyu benim için açtığından net eminim. Sonuçta doğrulanmış üye listesinde bakarsanız benim dışımda bu kadar aktif üye göremezsiniz. Mesajlarıma hahaha atman, fikirlerime tahammül edememen gibi durumları ele alırsak belli ki beni hedef göstermeye çalışıyorsun. Mesela sen Tarko'ya özel muamele yapıldığını gördün mü? Gördüysen yaz. Ben daha bir şey yazmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, isim vermedim demek oldukça komik zira zaten bir kişi var tüm şartları karşılayan.

Yani sizin dediğinize göre doğrulanmış üyelere yapılan bir muamele yok çünkü doğrulanmış üyelerin çınar hariç hepsi yetkili veya hiç mesaj atmıyor.

Böyle olunca tepki çekmesi de normal, böyle bir konuya gerek olduğunu da düşünmüyorum, tek bir kişilik bir durumu bilet veya destek sisteminde sorabilir, bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Dediğiniz öneriye katılmamak değil bu, her şeyden ayrı olarak ortada zaten doğrulanmış üyelere yapılan bir öneri yok, ortada bi' kişi düşünülerek yapılmış bir öneri var. Tek bir kişi için de öneri açmayı pek mantıklı bulmuyorum.

Hocam. Şahıs olarak benim bir problemim yok, o yüzden genelleme yapacağım.

Bu bana göre iddiadan ibaret olan bir şeyin, ileride başkasına yapılmayacağının garantisini bana verebilir misin? Bugünün işini yarına ertelemek ile aynı hesap bu. Ayrıca yönetim şahsi biletler ile çok ilgilendiğini düşünmüyorum. Tepki çeken ve popüler önerileri uygulamaya daha çok yöneliyorlar.

Konu sahibi neden uyarsin baska bir uyeyi? Ya da hangi sifatla uyarsin?
Bir arkadaş olarak, iyi niyetli bir şekilde. Dünyanın en insani, en normal şeylerinden birisi. Profil mesajı ile uyanabilir hatta, o kadarına kadar da ben yönlendireyim hadi.

Neyse, ucuz forum draması çıktı zaten. Dediğim gibi "belirli bir grubun başına gelen olaylar" hep. Ben, naçizane, bu gruptan kendimi soyutlayacağım. Kötü niyetim yok, sadece artık yaşlandığım için kafam almıyor.

Forumda doğrulanmış üyelere özel bir muamele yapıldığını düşünüyorum.

Örneğin, isim vermek istemiyorum ama, doğrulanmış üyelerden bir tanesi sürekli gereksiz mesajlar atıyor, bu mesajlar raporlanınca da herhangi bir işlem uygulanmıyor doğrudan reddediliyor.

Mesajların içeriği şu şekilde, gelen sorulara yanıt olarak "bilmiyorum", "bilemiyorum", "fikrim yok" gibi gereksiz cevaplar atılıyor, veya bir üstteki mesajın aynısını söylüyor. Kelimeleri değiştirerek de olsa aynı mesaj söyleniyor.

Bu durumu affınıza sığınarak size sunmak istiyorum, bence biz normal üyelerle aynı cezaları almalılar. Biz nokta koymayı unuttuğumuzda bile 1 saat ceza alabiliyoruz.

Gereksiz mesajları da çok fazla, çok fazla mesajı var ama sosyal üyelerine hiçbir faydası yok ve bu gereksiz mesajların konuya hiçbir katkısı da yok.

Bu konunun amacı kesinlikle hedef gösterme değildir, hiç kimsenin ismini vermediğimi unutmayın ve "Doğrulanmış Üye" başlığını genel olarak ele alın. Buraya bir "kişi"yi koymanıza gerek yok. Kim olursa olsun özel muamele olmamalı.

Ayrıca lütfen dislike atarsanız da karşıt görüş bildirin. Burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Kimseye bir zarar veya zorbalık amacı yoktur!
Asıl soru gerçekten yapılıyor mu?

Ne alaka? Ben her mesaja "Bilmiyorum" mu yazıyorum? Buradan bile beni hedef gösterdiğin açıkça ortada.

Kimseyi hedef gostermedim, sana cevap verdim. Her mesaja yazmiyorsun ama 6 sayfa "Bilmiyorum" kelimesi iceren gonderilerin var. Senin hakkinda gonderdigim her gereksiz mesaj raporu genelde red yiyor. 2. ve 5. kurali da ihlal ediyorsun genelde ama onlara da gereken aksiyon alinmiyor. Bana zamaninda mod yalayicisi dedigini de hatirlatirim :)

Sayın @Yonga

@Emile A239 adlı üyeyi bu konuda hiç raporlamamışsınız. Bir raporunuz var, onda da işlem yapılmış zaten. Bir rapor yüzünden bu kadar öfke dolduğunuzu düşünmüyorum.

Öte yandan diğer bu sebeple atılan raporlardan sizin nasıl haberiniz var, bu da ayrı bir araştırma sebebi.

Bu durumla alakalı daha detaylı bir araştırma gerek görülürse yönetim tarafından yapılır. Ben ufak bir incelemede bu sonucu çıkardım. Konuya cevap veren kişilerin de attığı raporlar düşünüldüğünde ortaya ilginç bir durum çıkıyor.

Konuyu kilitlememin sebebi ise hemen hemen herkesin görüşünü belirtmiş olması. İyice hedef göstermeye doğru gidiyor. Maalesef istemediğimiz davranışlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.