itsycan96

Çalışkan
Merhaba,

Size yeni geliştirdiğimiz bir yazılımı tanıtmak istiyorum: Quick Translate Engine
Bu araç, özellikle dizi/film izlerken ya da oyun oynarken ya da chat yapanlar için farklı dildeki altyazıları - yazıları anında çevirmek isteyenler için geliştirildi.

Quick Translate Engine Nedir?​

Quick Translate Engine, ekrandaki altyazıları gerçek zamanlı olarak algılar ve sizin seçtiğiniz dile anında çevirir.
Düşünsenize: Japonca bir anime izliyorsunuz, alt yazı sadece Japonca. Ama artık sorun değil!
QTE alt yazıyı yakalıyor ve anında Türkçeye (veya seçtiğiniz başka bir dile) çeviriyor. Hiçbir sahne kaçmıyor, hiçbir diyalog gözünüzden kaçmıyor.

Özellikler​

• Anlık alt yazı çevirisi (Oyunlar, diziler, videolar vs.)
  • 🖥Düşük sistem kullanımı
  • Basit ve sezgisel arayüz
  • 🛠Hızlı kurulum, zahmetsiz kullanım
  • Sürekli güncellenen ve geliştirilen altyapı

📌 Kimler Kullanmalı?​

• Yabancı dilde içerik izleyip her alt yazıyı anlamak isteyenler
  • Oyun oynarken dil bariyerine takılanlar
  • Yabancı arkadaşlarla sohbet ederken anlık çeviri desteği isteyenler
  • Çeviriyle ilgilenen herkes!

Sizlere kullanım videosunu basitçe anlatan bir video bırakıyorum;

Steam üzerinden kolayca ulaşabilir ve kullanabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Size yeni geliştirdiğimiz bir yazılımı tanıtmak istiyorum: Quick Translate Engine
Bu araç, özellikle dizi/film izlerken ya da oyun oynarken ya da chat yapanlar için farklı dildeki altyazıları - yazıları anında çevirmek isteyenler için geliştirildi.

Quick Translate Engine Nedir?​

Quick Translate Engine, ekrandaki altyazıları gerçek zamanlı olarak algılar ve sizin seçtiğiniz dile anında çevirir.
Düşünsenize: Japonca bir anime izliyorsunuz, alt yazı sadece Japonca. Ama artık sorun değil!
QTE alt yazıyı yakalıyor ve anında Türkçeye (veya seçtiğiniz başka bir dile) çeviriyor. Hiçbir sahne kaçmıyor, hiçbir diyalog gözünüzden kaçmıyor.

Özellikler​

• Anlık alt yazı çevirisi (Oyunlar, diziler, videolar vs.)
  • 🖥Düşük sistem kullanımı
  • Basit ve sezgisel arayüz
  • 🛠Hızlı kurulum, zahmetsiz kullanım
  • Sürekli güncellenen ve geliştirilen altyapı

📌 Kimler Kullanmalı?​

• Yabancı dilde içerik izleyip her alt yazıyı anlamak isteyenler
  • Oyun oynarken dil bariyerine takılanlar
  • Yabancı arkadaşlarla sohbet ederken anlık çeviri desteği isteyenler
  • Çeviriyle ilgilenen herkes!

Sizlere kullanım videosunu basitçe anlatan bir video bırakıyorum;

Steam üzerinden kolayca ulaşabilir ve kullanabilirsiniz:

Ellerinize sağlık güzel bir program olmuş.

Elinize sağlık. İstek listeme ekledim. Müsait bir zamanda inceleyeceğim. Youtube alt yazılarında da nasıl çalıştığını gösterebileceğiniz örnek bir video varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.

Ellerinize sağlık güzel bir program olmuş.
Çok sağolun teşekkür ederiz.

Elinize sağlık. İstek listeme ekledim. Müsait bir zamanda inceleyeceğim. Youtube alt yazılarında da nasıl çalıştığını gösterebileceğiniz örnek bir video varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederiz. Youtube için bugün videoyu paylaşırım.

Acaba suzarin için desteği var mı?
Neredeyse her oyunda çalışıyor, sadece oyunu tam ekran pencerelide oynamanız gerekiyor.

Tekrar merhaba, biraz aceleye geldi ama kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Önerim şu:
Kore ve Japonya’dan manga ve manhwa okumayı çok seviyorum. Fakat okurken sürekli tek tek seçim yapmak yerine, tüm ekranı anlık olarak çevirebilme özelliği olsa harika olur. Çünkü tek tek seçmek oldukça zahmetli ve zaman kaybettirici.

Önerim şu:
Kore ve Japonya’dan manga ve manhwa okumayı çok seviyorum. Fakat okurken sürekli tek tek seçim yapmak yerine, tüm ekranı anlık olarak çevirebilme özelliği olsa harika olur. Çünkü tek tek seçmek oldukça zahmetli ve zaman kaybettirici.
Merhaba, mangalar için tüm ekranı seçtiğiniz zaman çeviriler tam olarak çevrilecek metinlerin üstünde çıkıyor ama sayfa değiştiniz zaman anlık yenileme özelliği üstünde çalışıyoruz. Öneriniz için çok teşekkür ederiz, mağaza sayfamıza inceleme yazarsanız çok seviniriz bu arada :)

Selam merak ettim çeviri için internet gerekiyor mu? Çeviriler bir sunucu üzerinden mi yapılıyor? Mesela Chat yapanlar için de demişsin de chat yazışmaları sonuçta özeldir o yüzden soruyorum.

Selam merak ettim çeviri için internet gerekiyor mu? Çeviriler bir sunucu üzerinden mi yapılıyor? Mesela Chat yapanlar için de demişsin de chat yazışmaları sonuçta özeldir o yüzden soruyorum.

Geç cevap için kusura bakmayın, çeviriler sunucu üzerinden yapılmıyor yazılım herhangi bir sunucuya bağlı değil. API ayarını yaptığınızda kullandığınız API üzerinden çeviri yapar. Kısacası çeviri için internet gerekiyor ama herhangi bir sunucu üzerinden yapılmıyor

Merhaba ilk olarak elinize sağlık güzel bir program olmuş online oyunlarda ban sebebi olur mu? Daha yeni çıkmış where winds meet oyunu için almayı düşünüyorum da bilginiz var mı?