Anneler günü için hediye önerisi

Bütçe
1000 TL Max
Evcil hayvanlarla pek arası yok. Saati vardı, ona bir kayış taktıracağım. Ben en iyisi krem alayım bir de Gratis'te sorarım

Arkadaşlar yarın anneler günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekstrem bir şey istenmiyor sanırım ama hep takacağı bir kolye, bilezik olabilir.

Çaydanlık eve alınmalı anneye değil. Woke değilim ama anneler gününde anneye ev aleti alınmamalı
Vallaha benim anneme kaç zamandır Blender lazımdı, ben Blender aldım annem memnun Sende annene ne ihtiyacı varsa al anneniz mutlu olsun

Yarım/Çeyrek altın takılan künye gibi bileklikler var. Hem künyeler kadar pahalı değil, güzel bir bileklik gövdesi bulunursa ve altın seviyorsa hoşuna gidebilir.

Acaba bir el kremi mi alsam?

Annenin elleri sadece anneler gününde mi kıymetli? Krem almak için anneler gününü mü bekledin?

Geçenlerde USB bellek almak için bir AVM'ye gitmiştim. Dönüş yolunda kocaman papatyalar görmüştüm. Bir tane kopartıp anneme götürmüştüm. Bir gün yolun kenarında leylak ağacı görmüştüm. Kokusunu annem çok sever. Bir tane kopartıp anneme götürmüştüm. Bunlar anneler gününde olmamıştı.

Annelerim için yapabileceğimiz en büyük hediye, onlarla bir gün geçirmek. Paramızla çok şey alabiliriz, fakat onların sevgisini satın alamayız. Para ile ne çocuk bir anne satın alabilir, ne de bir anne bir çocuk.
Aldığımız hediyeler bir gün bozulacak ya da kaybolacak. Onlara gösterdiğimiz sevgi hep kalıcı olacak.

İfadeler: 199
Arkadaşlar yarın anneler günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.
Kıyafet ya da çaydanlık gibi şeyler alabilirsiniz Recep bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…