Evcil hayvanlarla pek arası yok. Saati vardı, ona bir kayış taktıracağım. Ben en iyisi krem alayım bir de Gratis'te sorarımBence en iyisi çiçek. Ama güzelinden ve anlamlısından. Yanında krem de verilebilir tabii. Eğer takıyorsa saat olabilir. Telefonu eskidiyse telefon olabilir.
Bunların dışında eğer beslemekten hoşlanacaksa, sık sık şehir dışına gitmiyorsa ve sizden ayrı yaşıyorsa baktıkça sizin verdiğinizi hatırlayıp daha da manevi değer yükleyeceği bi evcil hayvan alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000 TL Max
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
O zaman önerim çiçek demeti veya ilgilenmek isterse canlı çiçek ile krem alınabilir. Mağazaya uğrarsanız şapka veya yağmurluk da olur. Rize'de işine yarar çay toplarken.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekstrem bir şey istenmiyor sanırım ama hep takacağı bir kolye, bilezik olabilir.Arkadaşlar yarın anneler günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Yeni telefon al sevinsin.
Vallaha benim anneme kaç zamandır Blender lazımdı, ben Blender aldım annem memnunÇaydanlık eve alınmalı anneye değil. Woke değilim ama anneler gününde anneye ev aleti alınmamalı![]()
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bütçe en fazla 1000 liraymış.
Yarım/Çeyrek altın takılan künye gibi bileklikler var. Hem künyeler kadar pahalı değil, güzel bir bileklik gövdesi bulunursa ve altın seviyorsa hoşuna gidebilir.
tearsbeforecrying
Yetkin
Annenin elleri sadece anneler gününde mi kıymetli? Krem almak için anneler gününü mü bekledin?
Geçenlerde USB bellek almak için bir AVM'ye gitmiştim. Dönüş yolunda kocaman papatyalar görmüştüm. Bir tane kopartıp anneme götürmüştüm. Bir gün yolun kenarında leylak ağacı görmüştüm. Kokusunu annem çok sever. Bir tane kopartıp anneme götürmüştüm. Bunlar anneler gününde olmamıştı.
Annelerim için yapabileceğimiz en büyük hediye, onlarla bir gün geçirmek. Paramızla çok şey alabiliriz, fakat onların sevgisini satın alamayız. Para ile ne çocuk bir anne satın alabilir, ne de bir anne bir çocuk.
Aldığımız hediyeler bir gün bozulacak ya da kaybolacak. Onlara gösterdiğimiz sevgi hep kalıcı olacak.
Komşuyuz bu arada hocam, bende Artvinliyim. Dünyanın en büyük Atatürk heykeli olan memleket ve Atatürk'ü seven milletiz.
Son düzenleme:
Kıyafet ya da çaydanlık gibi şeyler alabilirsiniz Recep bey.Arkadaşlar yarın anneler günü ve anneme bir hediye almak istyorum, ne almalıyım? Annem yarın Rize'ye çay toplamaya gidecek. Acaba bir el kremi mi alsam? Önerilerinizi bekliyorum.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-