CyHaN_Atalay

Uzman
Bu sabah PC'yi ilk açtığımda Cheat Engine ile inmiş McAfee kırmızı gözüküyordu ki Anti-Virüs olduğu için normal karşıladım. Lakin Kaspersky hala kırmızı olduğu için daha fazla kurcaladığımda Anoymous Çeviri'nin exe dosyası kırmızı gözüküyordu. Bunun nedeni ne olabilir? İlgili görseller aşağıda.

Bu arada Cheat Engine yazılımın kendisinde sorun yok ve zaten kendi sitesinden indirdim. Anonymous Çeviri de öyle kendi sitesinden indirmiştim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_105.webp
    Screenshot_105.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 108
False positive. Anonymous Çeviri virüslü olsa yasaklanırdı zaten. Birçok forumda bazı çeviri siteleri yasaklı halde virüs bulundurdukları için lakin Anonymous'da virüs yok.

False positive. Anonymous Çeviri virüslü olsa yasaklanırdı zaten. Birçok forumda bazı çeviri siteleri yasaklı halde virüs bulundurdukları için lakin Anonymous'da virüs yok.
Zaten çok normal karşılamadım Kaspersky'ın virüs algılamasını. Lakin çoğu zaman sadece sarı ile gösteren Kaspersky bu safer kırmızı gösterince garipsedim. Sanırsam oyun dosyalarını birazcık bile olsa değiştirdiği için Kaspersky virüs algıladı.

Bende Kaspersky kullanıyorum. Dediğiniz sorunu bizzat bende yaşadım. Bazı yamalarını engelliyordu bilgisayarım, desteklerinden irtibata geçtim o dönemler. Sistemime AnyDesk ile bağlanıp Kaspersky üzerinden bir takım ayarlar yaptılar. Çalışmıştı yamalar. Biz yama yaptık, sattık bizi ilgilendirmez demiyorlar. Virüs yok lakin Kaspersky ve Defender ile alakalı bir takım uyumsuzluklar var. Çözeceğiz demişlerdi ama, demek ki çözülememiş henüz. Yakında çözerler diye düşünüyorum. Evet arkadaşında dediği gibi, virüs yok Anonymous Çeviri'de.

Bende Kaspersky kullanıyorum. Dediğiniz sorunu bizzat bende yaşadım. Bazı yamalarını engelliyordu bilgisayarım, desteklerinden irtibata geçtim o dönemler. Sistemime AnyDesk ile bağlanıp Kaspersky üzerinden bir takım ayarlar yaptılar. Çalışmıştı yamalar. Biz yama yaptık, sattık bizi ilgilendirmez demiyorlar. Virüs yok lakin Kaspersky ve Defender ile alakalı bir takım uyumsuzluklar var. Çözeceğiz demişlerdi ama, demek ki çözülememiş henüz. Yakında çözerler diye düşünüyorum. Evet arkadaşında dediği gibi, virüs yok Anonymous Çeviri'de.
Doğrudur. Zaten virüs olsa bu kadar kurulu düzenleri olmaz. İşte kendi uygulamaları veya forumlarda cevap veren bazı yetkilileri vs...