Antalya'nın ilçelerine göre değişir ancak genel olarak Türkler için pahalı. Ruslar ve Almanlara yönelik fiyatlandırma var hep. Bodrum direkt pahalı.

Eğer Muğla'ya gideceksem Bodrum yerine Marmaris ve Ölüdeniz'i tercih ederim her zaman. Bodrum bitti bence. Bekarsan tek başına gidiyorsan başka, ama Marmaris gerçekten daha iyi kaçıyor yine de.

@Yonga Marmaris sıkıcı. İçmeler tarafı yine kurtarır ama çok fazla keko var insanın keyfi kaçıyor.
Her mekanda apaçi dansı yapan Arizona kertenkelesi animatorlere denk gelebilirsiniz.

Eğer Muğla'ya gideceksem Bodrum yerine Marmaris ve Ölüdeniz'i tercih ederim her zaman. Bodrum bitti bence. Bekarsan tek başına gidiyorsan başka ama Marmaris gerçekten daha iyi kaçıyor yine de.

Maalesef maddi durumu iyi olan bir arkadaşım yok, bu yüzden ailemle gideceğim.

Maalesef maddi durumu iyi olan bir arkadaşım yok, bu yüzden ailemle gideceğim.
Benim de tüm arkadaşlarım fakir. Tek başıma da geziyorum. Tek başına da gezebilirsin eğlenebilirsin. Buna alışmak da çok güzel çok özgür hissettiriyor :)

@Yonga Marmaris sıkıcı. İçmeler tarafı yine kurtarır ama çok fazla keko var insanın keyfi kaçıyor.
Aynen genel olarak İçmeler. Keko muhabbetine fazla denk gelmedim ama eğlenmesini bilene çok güzel. Aileyleyse zaten Ölüdeniz bence.

@Hans İzmir Çeşme'ye de gelebilirsin veya Urla. Ben Urla'dayım :)