Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
8 ayda bakımlık ne olabilir ki?
Aceri ara onlar söyler, servis teknoser.Merhabalar, Acer laptopum var ve 8 ay falan oldu alalı ama maalesef bakım yaptırmaya vaktim olmadı. Antalya'da yaşıyorum ve çok bilgim yok nerede ne olduğu hakkında, yardımcı olur musunuz?
Ben yapıyorum bu işleri ama 8 ayda bakıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Toz toprak içinde çalışmadıysa yani. Yine de bakım yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebiliriz.
Ethem Efe
Üstün
6 ayda bir bakım normal kabul edilmiyor mu? Yoksa sadece masaüstü bilgisayarlar için mi geçerli?Ben yapıyorum bu işleri ama 8 ayda bakıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Toz toprak içinde çalışmadıysa yani. Yine de bakım yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebiliriz.
Dazti
Becerikli
Bilmiyorum yine de yaptırmak istiyorum
İlk cümlemde vaktimin olmadığını söyledim.
Çok becerim yok o yüzden servise baktırmak daha iyi olurEl beceriniz az da olsa varsa kendiniz yapabilirsiniz. Zaten en fazla biriken tozları temizleyip macun değişimi yapacaksınız.
Toz toprak içinde kullanmadım ama yine de bir baktırsam iyi olur.Ben yapıyorum bu işleri ama 8 ayda bakıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Toz toprak içinde çalışmadıysa yani. Yine de bakım yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebiliriz.
Garanti varsa servis ücretsiz bakım yapacaktır diye düşünüyorum ve bu daha mantıklı olur. Bir araştırın. Eğer yoksa Steam falan vereyim yazışırız.
Öyle bi zaman dilimi değil de sıcaklıkları kontrol etmek lazım. 6 ayda arttıysa 6 ayda yaparsın. Kendi pcmi 6 ayda 1 yapıyorum. Hava temizleme cihazı gibi bütün tozu çektiği için :d6 ayda bir bakım normal kabul edilmiyor mu? Yoksa sadece masaüstü bilgisayarlar için mi geçerli?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Hız göstergesi bozuk olan motor muayeneden geçer mi?
- theodore bagwell