Dazti

Becerikli
Merhabalar, Acer laptopum var ve 8 ay falan oldu alalı ama maalesef bakım yaptırmaya vaktim olmadı. Antalya'da yaşıyorum ve çok bilgim yok nerede ne olduğu hakkında, yardımcı olur musunuz?

El beceriniz az da olsa varsa kendiniz yapabilirsiniz. Zaten en fazla biriken tozları temizleyip macun değişimi yapacaksınız.

Ben yapıyorum bu işleri ama 8 ayda bakıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Toz toprak içinde çalışmadıysa yani. Yine de bakım yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebiliriz.

Bilmiyorum yine de yaptırmak istiyorum

Motor mu bu yıllık bakım yapıyorsun hocam?
İlk cümlemde vaktimin olmadığını söyledim.

El beceriniz az da olsa varsa kendiniz yapabilirsiniz. Zaten en fazla biriken tozları temizleyip macun değişimi yapacaksınız.
Çok becerim yok o yüzden servise baktırmak daha iyi olur

Ben yapıyorum bu işleri ama 8 ayda bakıma ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Toz toprak içinde çalışmadıysa yani. Yine de bakım yaptırmak istiyorsanız iletişime geçebiliriz.
Toz toprak içinde kullanmadım ama yine de bir baktırsam iyi olur.

Garantisi devam ediyorsa Acer servisinde işlem görmeli yoksa garanti geçersiz sayılabilir. Fan temizliğini 6 ayda bir yapabilirsiniz.

Garanti varsa servis ücretsiz bakım yapacaktır diye düşünüyorum ve bu daha mantıklı olur. Bir araştırın. Eğer yoksa Steam falan vereyim yazışırız.

6 ayda bir bakım normal kabul edilmiyor mu? Yoksa sadece masaüstü bilgisayarlar için mi geçerli?
Öyle bi zaman dilimi değil de sıcaklıkları kontrol etmek lazım. 6 ayda arttıysa 6 ayda yaparsın. Kendi pcmi 6 ayda 1 yapıyorum. Hava temizleme cihazı gibi bütün tozu çektiği için :d