Detaylar
Kim cevapladı?Adam silah taşısa ne olacak? 0.9 milisaniyede geçirmiş yumruğu.
HDDKullanıyorum
Üstün
Sen silahı çekene kadar bu adam kolunu 2'ye ayırır.
Ailem kavgadan kaçınmam hep "vurursun adam düşer kafayı vurur ölür hapse girersin" derdi. Abartıyorlar derdim. Abartmıyorlarmış.
Komaya girip sonra da vefat etmiş. Ne yazık!
Benim başıma geldi o ama sıkıntı çıkmadı Allah'tan. Daha da kavga etmemeye çalışıyorum. Adam resmen KO olmuş, elektrikleri kesilmiş, bilinçsiz şekilde kafayı yere vurmuş.
Arlecchino
Başarılı
Böyle bir toplum da silah taşınması kolaylaştırılmamalı. Fakat aynı zamanda kolaylaştırılmalı da. El altından çok fazla silah satılıyor haliyle bu silahları kötü niyetli insanlar kullanıyor ve savunmasız olan insanlarda yem oluyor. Ama silah taşınması kolaylaştırılırsa bu sefer de her kötü niyetli insan kolayca silaha sahip olabilecek. Çok acayip bir toplumun içerisinde yaşıyoruz.
- Makaleler
- 1
Sen erkek olsan kendinden güç olarak daha zayıf birine hiç beklemediği bir anda ansızın saldırmazsın. Katil adam 
Belli ki boks geçmişi var, yumruğunun öldürücü olduğunu bile bile orantısız güç uygulayarak kendisinden kat be kat güçsüz birine beklemediği anda gücü yetmiş primatın. Tutuşup bir de ayıltmaya çalışıyor, hapisteyken bakarsın çiçek fotoğraflarına.
Olaydan sonra vefat eden gencin dayısı da kalp krizi geçirmiş.
Olaydan sonra vefat eden gencin dayısı da kalp krizi geçirmiş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
Yeni mesajlar
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger
-