Çok büyük ihtimalle değil çünkü baktım, Antalya ilçelerinde her gün deprem oluyormuş zaten. Nedense uzun zamandır hissettiğim ilk deprem bu oldu.

750 km'den hissetmeniz zor hocam. Zaten olmasın öyle bir şey.
Maraş depreminde Ailem evdeyken hissetmiş. Yani bu da hissedilebilir bence. Zaten hafif bir depremdi.

750 km'den hissetmeniz zor hocam. Zaten olmasın öyle bir şey.
Her türlü olacak o deprem hocam. Umarım Seçimlerden önce olur.

işin komik kısmı deprem olduğunu hissettikten 2 saniye sonra Techolay'a girip konu açtım. En son hissettiğimde de tam olarak aynı şekilde konu açmıştım.

Screenshot_20250601-204106.webp

Antalya da büyük fay hatları olmasa da çevresindeki Helenik Dalma-Batma Zonu ve Fethiye-Burdur fay hatları deprem olmasına neden oluyor.

İstanbul'da beklendiği gibi Antalya'da da yakın zamanlarda büyük bir deprem bekleniyor, umarım olmaz. Önleminizi alın.

Antalya da büyük fay hatları olmasa da çevresindeki helenik dalma-batma zonu ve fethiye-burdur fay hatları deprem olmasına neden oluyor.

İstanbul'da beklendiği gibi Antalya'da da yakın zamanlarda büyük bir deprem bekleniyor, önleminizi alın?

Gerçekten mi? Ben etrafımızda bizi etkileyecek bir fay hattı olduğunu düşünmüyordum. Teşekkürler. Siz olmasaydınız haberim bile yoktu deprem olacağından. Artık önlemimi alacağım.

Antalya da büyük fay hatları olmasa da çevresindeki Helenik Dalma-Batma Zonu ve Fethiye-Burdur fay hatları deprem olmasına neden oluyor.

İstanbul'da beklendiği gibi Antalya'da da yakın zamanlarda büyük bir deprem bekleniyor, umarım olmaz. Önleminizi alın.
Bu arada ciddi bir deprem bekleyen fay hattı neresi? O fay hattı hakkında araştırma yapmak istiyorum.

Ben Alanyadayım valla hissetmedim.

Bi ara 4.5'lik bi deprem olmuştu Bilgisayar başındaydım Yandaki televizyon ve monitörüm çok fena sallanıyordu şok olmuştum.