Arkadaşlar an itibariyle deprem oluyor. Antalya Manavgat'tayım. İstanbul depremi mi?
Maraş depreminde Ailem evdeyken hissetmiş. Yani bu da hissedilebilir bence. Zaten hafif bir depremdi.750 km'den hissetmeniz zor hocam. Zaten olmasın öyle bir şey.
Her türlü olacak o deprem hocam. Umarım Seçimlerden önce olur.750 km'den hissetmeniz zor hocam. Zaten olmasın öyle bir şey.
Antalya da büyük fay hatları olmasa da çevresindeki helenik dalma-batma zonu ve fethiye-burdur fay hatları deprem olmasına neden oluyor.
İstanbul'da beklendiği gibi Antalya'da da yakın zamanlarda büyük bir deprem bekleniyor, önleminizi alın?
Bu arada ciddi bir deprem bekleyen fay hattı neresi? O fay hattı hakkında araştırma yapmak istiyorum.Antalya da büyük fay hatları olmasa da çevresindeki Helenik Dalma-Batma Zonu ve Fethiye-Burdur fay hatları deprem olmasına neden oluyor.
İstanbul'da beklendiği gibi Antalya'da da yakın zamanlarda büyük bir deprem bekleniyor, umarım olmaz. Önleminizi alın.
Gayet hissedilir hocam. Ben hissettiğim depremin hafifliğine de güvenerek İstanbul depreminin olabileceğine kanaat getirdim.
Gayet hissedilir hocam. Ben hissettiğim depremin hafifliğine de güvenerek İstanbul depreminin olabileceğine kanaat getirdim.