Rehber Antibiyotik kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dzeko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 943
Doktorlar ilaç firmalarına çalışıyor bildiğiniz, insanları kobay gibi kullanıyorlar, leblebi verir gibi antibiyotik ve diğer ilaçları veriyorlar. Bu ilaçlar ise sonuç itibariyle kimyasal oldukları için, bağırsaklarınızdaki sizin bağışıklığınızda önemli kalkan rolü oynayan faydalı bakterileri öldürüyor ve onların yaşadığı yere Candida mantarının yerleşmesine ve çoğalmasına neden oluyor. Candida mantarı ise o kadar berbat bir şey ki; kolonileştikten sonra bağırsaklardan bir sürü toksik madde yaymaya başlıyor ve insanlarda daha önce hiç olmayan alerjik sağlık sorunları çıkıyor. En belirginleri ise, egzama, alerjik astım, sürekli sinüzit olma, cilt hastalıkları vs. gibi şeyler. Candidayı öldürecek bir ilaç ise ne yazık ki yok. Tek yolu diye yapmak ve onu öldürücü bazı şeyleri tüketmek mümkün olduğunca. yani demem o ki, ilaçlar bir yönden etki ederken, diğer yönden kişilerin bağışıklığını mahvediyor.

Eline sağlık, bilinçsizce antibiyotik kullanan bir kitle var maalesef.

Kesinlikle dediğinize katılıyorum. Bu yıl ben de normal yıllık ortalamamdan fazla hastalık atlattım ve bunların biri hariç hepsi soğuk algınlığıydı.
2 senedir doktora çıkmadım ve ilaç kullanmadım, en azından grip ve alerji için çıkmaya gerek duymadım.

2 ay kadar öncesinde ise istisna oldu ve gıda zehirlenmesi yaşadım.
O durumda da midem boşaldıktan sonra kusma refleksini önleyen bir ilaç yuttum ve rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…