Detaylar
Kim cevapladı?balerion
Uzman
Abartılı tüketmediğin ve su tüketimine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz, her duyduğuna inanma.
Hocam böyle düzenli kullanmıyorum fırsatım olmuyor fakat 3gr olarak alıyorum bir de şey dedi yanındaki ben çok su içiyordum ama gfr 45 çıktı çünkü çok kola içiyordum dedi allak bullak oldu kafam.
Merhaba kreatin böbrekleri yoran bir suplement bol su ile kullanılmazsa oldukça sağlıksızdır. Kullanmadan önce genel bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm onay aldıktan sonra kullanabilirsiniz.
4 aya yakındır çok da aktif olmasa da kullanıyorum.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sizden tekrar kan tahlili istemediler mi? Kreatin suplementi düzenli kullanılması gerekiyor fayda alınması için ara ara kullanarak fayda alamazsınız.Hocam böyle düzenli kullanmıyorum fırsatım olmuyor fakat 3gr olarak alıyorum bir de şey dedi yanındaki ben çok su içiyordum ama gfr 45 çıktı çünkü çok kola içiyordum dedi allak bullak oldu kafam.
4 aya yakındır çok da aktif olmasa da kullanıyorum.
balerion
Uzman
Sizden tekrar kan tahlili istemediler mi? Kreatin suplementi düzenli kullanılması gerekiyor fayda alınması için ara ara kullanarak fayda alamazsınız.
Vallahi ilk aldığımdada kan testi vermemiştim.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Gfr 45 değeri size ait değil mi?
Kreatin ölçüsünü cok kaçırmazsanız ve bol su ile kullanırsanız genelde sıkıntı çıkarmaz. İçinize şüphe düştüyse kan tahlili yapın pazartesi aç karınla gidin genelde ertesi güne çıkar.
Nahri
Başarılı
Günlük olarak ne yaparsanız yapın bol su içmediğinizde zaten birçok sorunla karşılaşacaksınız, bu da demek oluyor ki kreatin içseniz de içmeseniz de günlük su tüketiminiz en az 2 veya 3 litre olmalı. Günlük su tüketiminizi karşıladığınız takdirde kreatin kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız hatta kreatinin etki etmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Her şeyin başı ve özü su, eksik etmeyin.
balerion
Uzman
Gfr 45 değeri size ait değil mi?
Kreatin ölçüsünü cok kaçırmazsanız ve bol su ile kullanırsanız genelde sıkıntı çıkarmaz. İçinize şüphe düştüyse kan tahlili yapın pazartesi aç karınla gidin genelde ertesi güne çıkar.
Yok hocam.
Günlük olarak ne yaparsanız yapın bol su içmediğinizde zaten birçok sorunla karşılaşacaksınız, bu da demek oluyor ki kreatin içseniz de içmeseniz de günlük su tüketiminiz en az 2 veya 3 litre olmalı. Günlük su tüketiminizi karşıladığınız takdirde kreatin kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız hatta kreatinin etki etmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Her şeyin başı ve özü su, eksik etmeyin.
Sağ olun.