Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Normalde 23:00-02:00 arasında uyuyor ve saat 06:50 civarında uyanıyorum. Ancak son bir hafta öyle bir yoruldum ki kollarımı bile hissetmiyorum. Bacaklarım yürümek istemiyor. Eve zar zor geldim. Şimdi ise bilgisayarı bile açmak istemiyorum. Duş alırken bir anlığına şekerim bile düştü. Normalden aşırı erken uyursam ne gibi durumlar yaşayabilirim? Bazı kişiler bazı saatlerde kesinlikle uyulmaması gerektiğini savunurdu. Sebebi var mı? Hangi saatlerdi?

Bence az uyumaktan çok daha az kötü etkiler. Yıllarca bu kadar erken yatıp kalkanlar var eğer devamlı yapar isen sorun olmayabilir.

Askere gidince 9 da uyuyacaksin bir saat erken uyumanın sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta binlerce yıldır insanoglu son 50 yılı hariç hava kararınca uyurdu.

Sosyal hayati, dolayisilyla ruh sagligini etkiler tabii. 🤭🐥🐥 23 - 05 iyidir. Melatonin salgilanma saatine de ters. Yapabiliyorsan degistir.

Normalde 23:00-02:00 arasında uyuyor ve saat 06:50 civarında uyanıyorum. Ancak son bir hafta öyle bir yoruldum ki kollarımı bile hissetmiyorum. Bacaklarım yürümek istemiyor. Eve zar zor geldim. Şimdi ise bilgisayarı bile açmak istemiyorum. Duş alırken bir anlığına şekerim bile düştü. Normalden aşırı erken uyursam ne gibi durumlar yaşayabilirim? Bazı kişiler bazı saatlerde kesinlikle uyulmaması gerektiğini savunurdu. Sebebi var mı? Hangi saatlerdi?
Akşam 11-sabah namazı bana ideal geliyor.