15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da yatıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı kata çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun, yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, bir haftadır var bu durum.Gün içindeki temponuza bağlı ama yine de sürekli olarak 10-12 saat uyumak normal değil.
- Makaleler
- 1
Değil. Üstünden kamyon geçmiş gibi uyanıyorsundur yüksek ihtimal. Uykunun fazlası yorgunluk yapar bence, 6-7-8 ideal.
Olsa keşke olmuyor hocam.Değil. Üstünden kamyon geçmiş gibi uyanıyorsundur yüksek ihtimal. Uykunun fazlası yorgunluk yapar bence, 6-7-8 ideal.
agrofea
Uzman
15 yaşındayım. Gece saat 01:39'da yatıyorum öğlen ise yaklaşık 14:30 veya 15:20 gibi kalkıyorum. Ayrıca odamı yukarı kata çıkardım. Kalktığımda kendimi hâlâ yorgun, yalnız hissediyorum. Yatarken içimde boşluk hissi oluşuyor. Pencereler falan kapalı ve klima açık. Yaklaşık 10-12 saat uyuyorum. Sizce normal mi?
Değil. Kesinlikle. Büyük ihtimal kan değerlerin düşük. Demir folik asit ve e vitamin değerlerine baktır. Bence sende eksiklik var. Deprasyon da yapar. Multi vitamin kullan. Doktora sor ama.
Hocam "demir" değerim bayağı düşük en son testi 2 hafta önce yaptım.Değil. Kesinlikle. Büyük ihtimal kan değerlerin düşük. Demir folik asit ve e vitamin değerlerine baktır. Bence sende eksiklik var. Deprasyon da yapar. Multi vitamin kullan. Doktora sor ama.
Son düzenleme:
Tatildeyiz vur kafayı yat. Ama erken kalk yani 12-1 gibi günün yarısını uyuyarak geçiriyorsun.
2 Hafta önce verdim "Demir" bayağı düşük çıktı.Normal değil. Git kan ver eksik neyin varsa doktor tavsiyesiyle kullan.