Selectra 150 mg ve Rexapin 2.5 mg kullanıyorum. Şu an evet Rexapin en düşük dozda ama nasılsa etkilendim bir anda. Geçen yıl yatışımda 9 mg Paligis kullanıyordum o zamanlar nasılsa böyle etkilenmemiştim bi' bulanık görme var diye 6 mg olmuştu sonra. Evet doktorumda öyle söyledi ilaçlar tam anlamıyla sorunlarını çözmez diye, en azından Selectra aralarından kısmen olsa iyi geldiğinden ondan devam ediyoruz, Rexapin de hem uykum için hem de düşük dozlarda iyi geleceğini söylemişti depresyon için doktorum. Alışma süreçlerinden sıkıldığımdan çok sabırsız olmaya başladım artık, doktorda hayatımı düzene sokmam için kendimi zorlayarak en azından haftada 3 kere yarım saatlik yürüyüş yapmamı önerdi. Benim asıl psikiyatriye gitmeye başlama sebebim keyif alamamaktı, tüm hayatım oyunlar üzerine olunca ve artık onlardan keyif almam baya azalınca gitmeye karar vermiştim artık. Doktoruma sorduğumda kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi bu konuda, zevk almaya çalış olmazsa zorlama dedi. Kız arkadaş olayı imkansız benim için hocam ya, iyi kötü sosyal oluyorum ama.
Gittiğim hastane direkt devlet hastanesi ve her seferinde başka doktor bakıyor maalesef.
@gen2 Hocam yan etkileri geçer mi zamanla? Kilo alımı, cinsel isteksizlik ve duygusuz yapması falan.