Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık birkaç gündür 30 mg paxera kullanıyorum. Doktorum anksiyete/OKB için verdi. İlacı kullanmaya başladıktan sonra bazı şeyler fark ettim:
  • Boşalma sürem ciddi şekilde uzadı.
  • Boşalırken gelen sperm miktarı eskisine göre çok daha az.
  • Genel olarak cinsel istekte de biraz düşüş var.
(Bu sadece bazı yan etkiler)

Araştırınca bunun grubundan kaynaklı olabileceğini gördüm ama açıkçası biraz tedirgin oldum.

Şu sorular kafamı kurcalıyor:

• Bu durum sizde de oldu mu?
  • Zamanla düzeliyor mu yoksa hep böyle mi gidiyor?
  • Sperm miktarının azalması ileride kısırlık yapar mı?

Kullanan ya da bilgisi olan varsa deneyimini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Evet aynı ilacı kullandım

• Boşalırken gelen sperm miktarı eskisine göre çok daha az.
  • Genel olarak cinsel istekte de biraz düşüş var.

Bunun ikisini direkt etkiliyor. Şimdi sevgili falan olmadığı için çok önemsemiyorum da ilki için biraz değişik geldi. Yetişkin içerikli bir şey izlemeden uzuyorsa vücüt sağlam duruyor.
Ben kendim bıraktım ilacı etkisi çok kötü bu arada tez şekilde Allah şifa versin.

Kısırlık doğrudan yazmasa da ilacın etken maddesinin yan etkilerinde bu durum üstü kapalı biçimde de olsa yazıyor.

1776455032730.webp

Evet aynı ilacı kullandım

Bunun ikisini direkt etkiliyor. Şimdi sevgili falan olmadığı için çok önemsemiyorum da ilki için biraz değişik geldi. Yetişkin içerikli bir şey izlemeden uzuyorsa vücüt sağlam duruyor.
Ben kendim bıraktım ilacı etkisi çok kötü bu arada tez şekilde Allah şifa versin.

Teşekkür ederim hocam. Peki uzun süre kullanınca sorun olur mu ileride? Kısırlık yapar mı?

Yaklaşık birkaç gündür 30 mg paxera kullanıyorum.

Etkisi 2 haftadan sonra başlar bu ilaçların. Bayağıdan beri tedavim sürüyor. Psikolojik rahatsızlığı olanları anlarım. Çünkü yaşadım ve yaşıyorum.

Araştırınca bunun grubundan kaynaklı olabileceğini gördüm ama açıkçası biraz tedirgin oldum.

Bunlara hiç kafa yorma. Bu arada eğer ilacı belli bir süre içip kesersen eskisinden daha kötü olursun.

Etkisi 2 haftadan sonra başlar bu ilaçların. Bayağıdan beri tedavim sürüyor. Psikolojik rahatsızlığı olanları anlarım. Çünkü yaşadım ve yaşıyorum.

Bunlara hiç kafa yorma. Bu arada eğer ilacı belli bir süre içip kesersen eskisinden daha kötü olursun.

Hocam kısırlık yapar diye çok korkuyorum, sperm sayım bayağı azaldığı için konu açma gerektiğini düşündüm. Bu arada size de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum 🙏