İlacın maksimum dozajı 20 mg. Yani normal doz aralığında bir alım yapmışsındır eğer almışsan. Kişiden kişiye değişir tabii, bünyeye bağlı. Eğer ciddi düzeyde mide bulantısı, ateş, çarpıntı yaparsa acile gidebilirsin.

Vademecum'dan baktım maksimum doz 20mg ve siz sınırdasınız. Normal diye tanımladığımız insanda bir sorun teşkil etmez ancak karaciğer sorunlarınız varsa acile başvurmanız daha iyi. Seratonin sendromu yani bulantı ateş titreme terleme kızarma bulantı gibi saemptomlar olması halinde acile başvurmanızı tavsiye ederim.

Vademecum'dan baktım maksimum doz 20mg ve siz sınırdasınız. Normal diye tanımladığımız insanda bir sorun teşkil etmez ancak karaciğer sorunlarınız varsa acile başvurmanız daha iyi. Seratonin sendromu yani bulantı ateş titreme terleme kızarma bulantı gibi saemptomlar olması halinde acile başvurmanızı tavsiye ederim.
Herhangi bir karaciğer sorunum yok hocam, karaciğerim sağlıklı.

İlacın kullanım talimatına göre 65 yaş altı erişkenler maksimum 20mg/gün alabilirler. Siz sınırdasınız, fazla bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğer sizi zorlayan, acı çektiren veya gün içinde normalde yaşanmayan bir komplikasyon (kalp çarpıntısı, ağrı) yaşarsanız acile gitmenizi tavsiye ederim.

Güncelleme geçeyim. Herhangi bir yan etki, anormal bir durum yaşamadım. Gayet iyiydim bugün. Büyük ihtimalle bir zararı olmadı yani. Belki de ben kafamda kurmuşumdur, aslında konuyu açtığım zamanki içişim bugünkü ilk içişimdir. Tekrardan dönüş yapanlara teşekkürler.