Antivirüs kullanmaya gerek var mı?

Aslında Linux ve Lutris ile sandboxed ortamda oynayınca kafam çok rahat ediyor. Crack kullanıpta gece uyuyamayanlara önerilir.

Uyarılınız için teşekkür ederim. Format attım ancak şimdi defender ile bir tarama daha yapacağım. Eğer bir sorun çıkmazsa son olarak kaspersky indirip bir tarama daha yapacağım. Eğer virüs çıkmazsa şanslıyım o zaman.

Satın alacaksan bitdefender al para bari boşa gitmesin. Biraz daha iyidir kendisi. Antivirüs plus al veya free kur. Linki aşağıda.

Bence antivirüs gerekiyor. İnternette her şeye güvenmemeliyiz. Herkes babasının hayrına bir şeyler yapmıyor öyle değil mi? Bir de tarayıcıda reklam, spam ve izleyici engelleyiciler çok iyi iş yarıyor, isteğe bağlı tarayıcıya güvenlik de eklenebilir örneğin Malwarebytes browser Security eklentisini kullanıyorum. Zararlı sitelere tıkladığımda uyarıyor hatta engelliyor. Bence gereklidir.

Ben kullanmıyorum ya şu sıralar. Önceden Kaspersky kullanıyordum son formattan sonra kurmamıştım aylardır kaldı öyle. Defender da çoğunlukla kapalı. İnceldiği yerden kopsun bakalım ne olacak.

AMD işlemci kullanıyorsanız son BIOS güncellemesini yapın hocam. Kritik bir güvenlik açığını kapatıyor.

Fazla indirme yapıyor isen mutlaka indir. Kendine güvenirsin bir anlık dalgınlığın yüzünden tüm bilgisayarı verirsin. Onun dışında iyi bir kullanıcının antivirüs olmadan bilgisayarı koruyabileceğini savunmamıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…