SadeceZinzap
Uzman
Evet ondan dolayı YouTube kanalları da çalınıyor, photoshop crack videoları falan atılıyor.Video Edit programlarını sakın korsan yüklemeyin, en çok virüs barındıran korsan yazılımlar onlar oluyor genelde.
Evet ondan dolayı YouTube kanalları da çalınıyor, photoshop crack videoları falan atılıyor.Video Edit programlarını sakın korsan yüklemeyin, en çok virüs barındıran korsan yazılımlar onlar oluyor genelde.
Hâlâ bu tuzağa düşen çok kişi var maalesef. Yaklaşık 1 yıl önce, 150K aboneli bir YouTuber'ın kanalı korsan Sony Vegas Pro yüklediği için çalınmıştı.Evet ondan dolayı YouTube kanalları da çalınıyor, photoshop crack videoları falan atılıyor.
Satın alacaksan bitdefender al para bari boşa gitmesin. Biraz daha iyidir kendisi. Antivirüs plus al veya free kur. Linki aşağıda.Aslında sıkıntı yaratacak bir şey kullanmıyorum ancak şu sıralar Photoshop ve Premiere gibi yazılımlara aşırı ihtiyacım özellikle Photoshop'a. Ancak Adobe'nin saçma ve kullanıcıyı düşünmeyen satış politikaları nedeniyle korsan yazılıma yöneldim ve bundan korktum açıksası. Eskiden çok kullandığım bir siteden yazılım indirdim ama hemen sonra sildim ve bilgisayarıma format attım. Bazı yerlerde okuduğum yazılara göre bazı virüsleri format atarak temizleyemiyoruz. Bu sebeple Kaspersky indirip güvende olmak istedim.
AMD işlemci kullanıyorsanız son BIOS güncellemesini yapın hocam. Kritik bir güvenlik açığını kapatıyor.Uyarılınız için teşekkür ederim. Format attım ancak şimdi defender ile bir tarama daha yapacağım. Eğer bir sorun çıkmazsa son olarak kaspersky indirip bir tarama daha yapacağım. Eğer virüs çıkmazsa şanslıyım o zaman.![]()