Biraz öyle hocam garantisi mevcut ise önce garantiye yollayın sonuç çıkmaz ise en yakın tüketici haklarına dilekçe ile birlikte yasal işlemi başlatın derim.

2 gram keyfim vardı gece gece nereden çıktı bu sıkıntı sinir stres oldum 4 saattir. 1 sene oldu ürünü alalı hiçbir sorunum sıkıntım yoktu. Tam oyunun en rekabetçi yerindeyim. Pat ekran gitti geldi birden çizgiler çıktı. Monitörü kapatıyorum bir süre bekliyorum açıyorum normal haline dönüyor. Bir süre sonra tekrardan bu sıkıntı nüksediyor ve DP portun olduğu yerden coil sesi gibi ses gelmeye başladı sorun başladıktan sonra.

Monitörü yarın göndericem de kutu içerisinde garanti belgesi yok ya. Ne saçmalık...

Son düzenleme:
Garanti belgesinin olmasına gerek yok cihazın garantisi halen geçerlidir.

Götürdüm cihazı. Cihaz şu an Allah'a emanet. Servis varla yok arası gibi. Elimizden bir şey gelmez gibi konuştu. Rapor hazırlayacağız yurt dışına gönderilecek rapor. Onay verirlerse, muadil ya da para iadesi gibi. Ekstra kağıda her şeyi yazdım ben. Aynısının sorunsuzu. Yoksa benzerinin özellikllerinin aynı olması dikkate alınarak. Üst model önerecekseniz 27 2K'den aşağı kabul etmem aksi halde thhh' ne başvurmaktan kaçınmam yazdım. Bir monitör hevesimiz varda nazar değdi kursakta kaldı....