AOC 24G2SPU/BK için önerilen monitörü reddettikten sonra değişim süreci nasıl ilerler?

crashrie2

Gelişen
Monitörüm panel arızası sebebiyle garantiye gitti Tecpro bugün değişim onay linki gönderdi ve 24G11ZE teklif ettiler. Açıkçası gerçekten Tecpro'nun bu önerisine hayran kaldım harika bir monitör fakat benim için önemli bir şey olan ergonomik bir standa sahip olmadığı için reddettim ve 24G4ZR veya 25G4SXU istedim. Sizce yanlış mı yaptım? Ayrıca DOA formu ile falan uğraşmak istemiyorum, DOA formu yollayacağız derlerse reddettiğim 24G11ZE'yi tekrar isteyip kabul edebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

Elindeki monitörün özelliklerine teklif ettikleri ürün sağlıyorsa onu kabul etmemen büyük hata. Ayrıca sanırım teklif ettikleri modelin bir üst modelini teklif etmişsin, kabul edeceklerini sanmıyorum.

Elindeki monitörün özelliklerine teklif ettikleri ürün sağlıyorsa onu kabul etmemen büyük hata. Ayrıca sanırım teklif ettikleri modelin bir üst modelini teklif etmişsin, kabul edeceklerini sanmıyorum.
Elimdeki monitörü tercih etmemin bir büyük sebebi asansörlü ve pivot olmasıydı. Önerdikleri monitörde bu olmadığı için reddettim dostum.

Elimdeki monitörü tercih etmemin bir büyük sebebi asansörlü ve pivot olmasıydı. Önerdikleri monitörde bu olmadığı için reddettim dostum.
O zaman elindeki monitörün özelliklerini söyleyecektin dostum ki, bizde ona göre fikrimizi söyleyeceğiz.

O zaman elindeki monitörün özelliklerini söyleyecektin dostum ki, bizde ona göre fikrimizi söyleyeceğiz.
Elimdeki monitörü belirttim zaten bakıp ne olduğunu görmek zor değil. Metinde ergonomik bir standa sahip olmadığı için reddettiğimi belirttim zaten.

Elimdeki monitörü belirttim zaten bakıp ne olduğunu görmek zor değil. Metinde ergonomik bir standa sahip olmadığı için reddettiğimi belirttim zaten.
Haklısın görmemişim kusura bakmayın hocam.

Haklısın görmemişim kusura bakmayın hocam.
Estağfurullah hocam, kronik rahatsızlığımdan ötürü ergonomik standa sahip olması benim için çok kıymetli, 24G2SPU'yu alırken buna dikkat etmiştim. Öneriyi çok beğensem de pivot özelliği konusunda diretmek istedim, eğer kabul etmezlerse DOA formuyla falan uğraşmadan 24G11ZE'yi kabul ettiğimi söyleyeceğim fakat kararsız kaldığım için buraya yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…