Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
DEY-Teknoloji'nin Aptek'e göre daha çok şikayeti var. Aptek'ten alırsanız daha iyi olabilir.
Aptek güvenilir. Dey elektronik zaten İtopya'nın kendisi. Amazondan alırsanız ölü piksel gibi durumlarda daha kolay iade edersiniz. İki satıcıda güvenilir.
Aptek güvenilir. Dey elektronik zaten İtopya'nın kendisi. Amazon'dan alırsanız ölü piksel gibi durumlarda daha kolay iade edersiniz. İki satıcıda güvenilir.
Ktc marka monitör almıştım Hepsiburada'dan ölü piksel çıkmıştı beğenmedim diye iade ettim sorun yaşamadım ama satıcı helsiburadanın kendisiydi.
Amazon'da ölü piksel çıkarsa iadesi kolay olur.
En ucuz burada şu an ama Itopya çok uğraştırıyor ölü piksel çıkınca.
AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Incehesap ve Aptek de iyidir.
"Satıcıya soru sor" seçeneği ile ulaştım Aptek firmasına. "Üründe sizden kaynaklı eksik parça, hasarlı ürün veya ayıplı mal olursa iade kabul ediyor musunuz?" şeklinde sordum satıcı firmaya. "Tüm ürünlerimiz sıfır kapalı kutu olup, fabrikada birçok kontrolden geçtikten sonra orijinal markanın bandı ile kapatılıp, tarafımıza gönderilmektedir" dediler. Biraz kaçamak cevap gibi geldi bana. Bir sorun yaşar mıyım sizce?
Arkadaşlar ürünü bugün teslim aldım. Siparişi aptek saticidan vermiştim kutu daha önce açılmış ve ağzı tekrar koli bandı ile kapatılmış olarak geldi fakat cihazı test ettim bir sorun gözükmüyor sizce bu durum bana sıkıntı yaratır mı?
Amazon'da ölü piksel çıkarsa iadesi kolay olur.
En ucuz burada şu an ama İtopya çok uğraştırıyor ölü piksel çıkınca.
![]()
AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İncehesap ve aptek de iyidir.
Arkadaşlar ürünü bugün teslim aldım. Siparişi aptek saticidan vermiştim kutu daha önce açılmış ve ağzı tekrar koli bandı ile kapatılmış olarak geldi fakat cihazı test ettim bir sorun gözükmüyor sizce bu durum bana sıkıntı yaratır mı?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-