Evet hocam, aynı bende de. Standartta sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsin.Hocam renkler standart hariç modlarda bazı yerlerde sulu boya gibi ve piksel piksel, bir de saçma sapan yerlerde beyaz veya siyah renkler oluyor. Attığım bütün fotoğraflara baktınız değil mi? Monitörün sıkıntılı olmadığından emin olmak için soruyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ranchen
Uzman
Evet hocam, aynı bende de. Standartta sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsin.
Hocam kesin emin olmak istiyorum belki sizde veya bende farklılık gösteren bir şey vardır. Tam olarak bunlar stant hariç her modda oluşuyor anladığım kadarıyla sizde de?
Dosya Ekleri
Hocam kesin emin olmak istiyorum belki sizde veya bende farklılık gösteren bir şey vardır. Tam olarak bunlar stant hariç her modda oluşuyor anladığım kadarıyla sizde de?
Farklılık gösteren bir şey yok hocam, içiniz rahat olsun.
Bugün sipariş verdim monitörü. İptal etmeli miyim?
Kullanıyorum aktif olarak. Memnunum, bir sıkıntısı yok. Sadece konudaki gibi standart harici renk modlarında bir sıkıntı var ama zaten diğer modları kullanacağınızı pek sanmıyorum. Gerekli değiller.Bugün sipariş verdim monitörü. İptal etmeli miyim?
Kullanıyorum aktif olarak. Memnunum, bir sıkıntısı yok. Sadece konudaki gibi standart harici renk modlarında bir sıkıntı var ama zaten diğer modları kullanacağınızı pek sanmıyorum. Gerekli değiller.
Teşekkürler hocam iptal etmemiştim, etmiceğim de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-