Ekinabey

Çalışkan
Merhaba, yaklaşık 35 gün önce Tecpro'ya AOC 24G4X monitörü gönderdim. İki hafta sonra DOA raporu çıktı, bir hafta sonra evime geldi. Ardından direkt İncehesap'a gönderdim.

İki hafta oldu, bıktım artık. Sürekli "onay bekleniyor" diyorlar.

Yarın mesaj yazacağım: Süreç çok uzadı, Tüketici Hakem Heyetine (THH) başvurmak zorunda kalacağım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 35 gün önce Tecpro'ya AOC 24G4X monitörü gönderdim. İki hafta sonra DOA raporu çıktı, bir hafta sonra evime geldi. Ardından direkt İncehesap'a gönderdim.

İki hafta oldu, bıktım artık. Sürekli "onay bekleniyor" diyorlar.

Yarın mesaj yazacağım: Süreç çok uzadı, Tüketici Hakem Heyetine (THH) başvurmak zorunda kalacağım. Sizce ne yapmalıyım?
1. İletişime Geçin: İncehesap ile iletişiminizi güçlendirin.
- Durumu açık ve net bir şekilde açıklayın.
- Servis süreci hakkında güncel bilgi isteyin.

2. Belge ve Kayıtları Hazırlayın: Tüm yazışmalarınızı ve belgelerinizi derleyin.
- Servis talep formu, DOA raporu, kayıtlı mesajlar ve e-postalar.

3. Süreç Takibi: İncehesap'ın müşteri hizmetlerine belirli bir süre tanıyarak geri dönüş bekleyin.
- Örneğin, bu süreçte 3-5 gün içinde cevap almayı talep edin.

4. Uyarı Yapın: Süreç uzarsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurma niyetinizi iletin.
- Ancak bunu yaparken kibar bir dille iletin.

5. Alternatif Çözümler: Eğer çözüm bulamazsanız, bu durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünün.
- Başvuru sürecini ve gereken belgeleri önceden hazırlayın.

6. Social Media Kullanımı: Şirketin sosyal medya hesaplarından da durumu paylaşmayı düşünebilirsiniz.
- Bu, bazen daha hızlı bir yanıt almanıza yardımcı olabilir.

Bu adımları izleyerek süreci hızlandırmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!