Bildiğiniz gibi yapın en iyisi. Ortak noktada pek buluşamıyoruz çünkü.
R25f 30da va panel olmasından dolayı ufak bir ghosting problemi varmis

Bildiğiniz gibi yapın en iyisi. Ortak noktada pek buluşamıyoruz çünkü.
R25 i iyi bir monitör değilmi bide uzun uzun anlatmaniza gerek yok malım anlamıyorum ztn 1 şey alırsam 50 kere bakiyorum sadece son olarak her markanın giriş seviyesi size göre en iyi giriş seviyesi monitörlerin soyleyebilirmisiniz

Son düzenleme:
R25F 30'da VA panel olmasından dolayı ufak bir ghosting problemi varmis.

R25'i iyi bir monitör değil mi bir de uzun uzun anlatmaniza gerek yok malım anlamıyorum zaten 1 şey alırsam 50 kere bakiyorum sadece son olarak her markanın giriş seviyesi size göre en iyi giriş seviyesi monitörlerin soyleyebilir misiniz?

R25I30 iyi evet ama, çok pahalı. AOC daha mantıklı o yüzden. R25F-30 rahatsız edecek düzeyde ghosting yapmıyor. Ben bu bütçelerde bu iki monitörü öneriyorum.

Her markanın iyi ve kötü modellerini tek tek yazamam. Çok fazla marka/model var. Benim alınabilir gördüğüm modelleri yazayım. R25F-30, 25m2N3200W, 24G42e ve indirimde fiyatı düşerse MAG256F. 27inç olarak MAG274PFW. Rekabetçi oyunlar içinde Samsung G4 veya VG249QM1a.

R25I30 iyi evet ama, çok pahalı. AOC daha mantıklı o yüzden. R25F-30 rahatsız edecek düzeyde ghosting yapmıyor. Ben bu bütçelerde bu iki monitörü öneriyorum.

Her markanın iyi ve kötü modellerini tek tek yazamam. Çok fazla marka/model var. Benim alınabilir gördüğüm modelleri yazayım. R25F-30, 25m2N3200W, 24G42e ve indirimde fiyatı düşerse MAG256F. 27inç olarak MAG274PFW. Rekabetçi oyunlar içinde Samsung G4 veya VG249QM1a.
Hocam ölçümleri nereden bakıyorsunuz mesela bu modelde renk oranları çok güzel gözüküyor ama gerçeği ne kadar yansitiyor

Hocam ölçümleri nereden bakıyorsunuz mesela bu modelde renk oranları çok güzel gözüküyor ama gerçeği ne kadar yansitiyor
Dediğiniz modelleri çok beğendim bu arada ama biraz daha uygun bir şeyler arıyorum şuanda bütçe arttırma çok mümkün gözükmüyor alabilersem anca aoc için bütçe arttirabilirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-14-19-24-58-819_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-14-19-24-58-819_com.android.chrome.webp
    438 KB · Görüntüleme: 94
Hocam ölçümleri nereden bakıyorsunuz mesela bu modelde renk oranları çok güzel gözüküyor ama gerçeği ne kadar yansitiyor.

Dediğiniz modelleri çok beğendim bu arada ama biraz daha uygun bir şeyler arıyorum şu anda bütçe arttırma çok mümkün gözükmüyor alabilersem anca AOC için bütçe arttirabilirim.

Global teknoloji kanallarına bakıyorum. Attığınız Philips monitörün incelemesi yok. Kör alım yapmanız gerekir.