Hocam monitör elime ulaştı herhangi bir renk parlaklık ayarı yapmalı mıyım?

OSD menüsünden response time ayarını medium vs yapabilirsin. UFO testine bakarak en iyi performansı vereni seç. Fazla yüksek yaparsan mavi bir iz çıkar. Düşük yaparsanda tepki süresi daha kötü olur. En iyi aralığı UFO testine bakarak bulman lazım.

OSD menüsünden response time ayarını medium vs yapabilirsin. UFO testine bakarak en iyi performansı vereni seç. Fazla yüksek yaparsan mavi bir iz çıkar. Düşük yaparsanda tepki süresi daha kötü olur. En iyi aralığı UFO testine bakarak bulman lazım.
Tam bu aocu alacaktımda itopyada sadece mağazalarda satılmaya başlanmış sinerjidende almak istemiyorum kargo ücreti vesaire var sizce g2412f gibi bir şey almalimiyim yoksa beklemelimiyim siz ne düşünüyorsunuz önerdiğiniz var mı bu bütçe aralığında

Tam bu AOC'u alacaktımda İtopya'da sadece mağazalarda satılmaya başlanmış sinerjidende almak istemiyorum kargo ücreti vesaire var sizce G2412F gibi bir şey almali miyim yoksa beklemeli miyim siz ne düşünüyorsunuz önerdiğiniz var mı bu bütçe aralığında.

Bence Sinerji'den de alınır. İtopya da aynı tas aynı hamam çünkü. Her firmanın mağdur ettiği insanlar var. Sorun çıkmayacağının garantisini kimse veremez. İki firmada sorun çıkarsa servis raporu isteyecek. Yani benzer şeyleri yaşayacaksınız. Bence AOC varken bu bütçede diğer monitörlere yönelmek mantıklı olmaz. 1080p monitör piyasası berbat durumda.

Hocam monitör elime ulaştı herhangi bir renk parlaklık ayarı yapmalı mıyım?

Bence yapmalısın. İlk geldiği hali bence çok iyi değildi kötüydü. Ayarlarıyla oynayarak istediğim seviyelere getirdim. Şu an çok iyi. Ben iptopyadan mağazadan aldım. Satışla ilgilenen elemanın çok bilgisi yoktu bana yakın fiyata Game Booster marka monitörü kakalamaya çalışıyordu ama ben AOC aldım.

Hocam bir sürü ayar yaptım hangi birini anlatayım sen göz zevkine en güzel gelecek şekilde bir ayarlama yapacaksın. Parlaklığı. Renk kontrastını ayarlayacaksın. Parlaklığı fulledim çünkü zaten parlaklığı çok fazla değil. Onun dışında oyun için modlar var. Genelde standartta kullanıyorum ama. Hikayeli bir oyun oynayacaksam FPS moduna alıyorum çok daha sinematik güzel gösteriyor. Bir de HDR'yi açtın mı off. Ama dediğim gibi parlaklığı daha fazla olabilirdi.

Bence Sinerji'den de alınır. İtopya da aynı tas aynı hamam çünkü. Her firmanın mağdur ettiği insanlar var. Sorun çıkmayacağının garantisini kimse veremez. İki firmada sorun çıkarsa servis raporu isteyecek. Yani benzer şeyleri yaşayacaksınız. Bence AOC varken bu bütçede diğer monitörlere yönelmek mantıklı olmaz. 1080p monitör piyasası berbat durumda.
Hocam itopyadan iyzico ile ödeme yapınca yüzde 10 indirim var 30 nisana kadar devam ediyormuş umarım stoga girer o zamana dek yardımın için saol