- Makaleler
- 7
@ACN gayet memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Benim için tek sıkıntısı ayağımı masaya vurduğum zaman yaylı Tofaş gibi sallanmasıi.
tesekkur ederim önceki AOC 24G4X modeli biraz sorunluymuş bunda o hatayı yaptılar mı falan diye merak ettim. İtopyadan almayı düşünüyorum umarım sağlam ve ölüpikselsiz gelir birde 180hzyi direk takınca veriyor değil mi? Overclock falan yapmanıza gerek yok@ACN 1 Aydır kullanıyorum. Söylediklerinizden herhangi birisiyle karşılaşmadım. Renkleri gayet doygun ve güzel. Ghosting el ile ayarlamada düşürülebiliyor. Oyun performansı oldukça güzel.
AOC 24G42e
Hocam bu modeli mi aldınız? Memnun musunuz herhangi bir sorun fark ettiniz mi?
AOC 24G42e modeli.
AOC 24G42e modelini almışsınız galiba hocam memnun musunuz durum nedir
ne kadar süredir kullanıyorsunuz kerem bey ölü piksel vs bir şey çıktı mı
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz kerem bey ölü piksel vs bir şey çıktı mı?
Tam tarih hatırlamıyorum. Birkaç ay oldu sanırım. Konuya ilk yorum yaptığım zamandan bu yanı kullanıyorum. Aslında asıl kullanıcısı kardeşim. Oyun, film, seyir zevki odaklı düşünürsek. Kendi sistemimde kullandığım TN panel ASUS monitörden çok daha güzel bir ekranı var. Ama TN paneli zaten işlerim için kullanıyorum. İkisi ile karşılaştırdığımda AOC çok güzel gözüküyor. Tek sevmediğim yanı 24.5 yerine 23.8 olması. Onun dışında sorun yaşamadım. Arkadaşlar bu giriş seviyesi bir monitör. Konu gereğinden çok fazla uzadı gibi düşünüyorum. Bir noktada da alıp geçmek lazım.
Sonuç olarak: Ürünü sıfır aldım ve birkaç ay kullandım. Max 2-3 ay olmuştur. Ve hiçbir sorun çıkmadı. Ha aklıma gelen bir eksik daha var. Konuya çok hakim değilim ama yine de yorum yapacağım. HDR modundayken pek kullanmıyorum ama kullananlar için söyleyebilirim ki HDR'deyken parlaklık gereğinden düşük gibi. Ayarlamayla biraz olsun çözdüm. Ama zaten HDR kullanmıyorum.
Katılıyorum. 20-30K'ya monitör almıyorsun sonuçta çok da didiklememek lazım. Bütçesindeki en iyi gözüken monitör bu. En ufak ayrıntıyı bile kafaya takacaksak hiçbir şey alamayız.
Kesinlikle.
Kesinlikle. O zaman hiçbir şey almamalıyız. Yani 8 sayfa uzayacak bir konu değildi normalde ama tabii amaç sonuçta bilgilenmek ve fikirlerimizi paylaşmak olduğu için çok da bir şey diyemiyorum.![]()