alazola
Uzman
İyi günler, bilgisayarımın SSD'si, depolama olarak kullandığım HDD ve oyunlar için bir Apacer Panther 480 GB SSD bulunuyor. Dün bir oyun yüklerken hata aldım, tekrar denedim ama yine hata verdi. Ben de bilgisayarı bir açıp kapattım, fakat bilgisayar açıldığında bu SSD görünmüyordu. Bilgisayar yönetiminde "disk 2 bilinmiyor başlatılmamış" yazıyordu, başlat dediğimde ise "var olmayan bir aygıt belirtildi" yazdı. Kabloları kontrol ettim, ama bu sefer tamamen kayboldu ve bu SSD takılıyken açılışlar çok yavaşlamaya başladı. Başka bir bilgisayarda da denedim, SSD takılıyken hiç açılmadı.
Bu SSD'yi alalı 11 ay oldu ve 3 ay şehir dışındaydım, çok kullanılmadı. Aldığım zaman testlerini yapmıştım, sağlamdı. Böyle bir anda bozulabilir mi? Bozulduysa garanti olayı nasıl oluyor? Aldığım yerde baktım, 3 yıl garanti yazıyor.
Anakartım ASUS Prime H310M-K R2.0.
Bu SSD'yi alalı 11 ay oldu ve 3 ay şehir dışındaydım, çok kullanılmadı. Aldığım zaman testlerini yapmıştım, sağlamdı. Böyle bir anda bozulabilir mi? Bozulduysa garanti olayı nasıl oluyor? Aldığım yerde baktım, 3 yıl garanti yazıyor.
Anakartım ASUS Prime H310M-K R2.0.