App Store iade işlemi nasıl sonuçlanır?

Merhaba. Face App Premium'un ücretsiz denemesini kullanıyordum. Aklımda hiç deneme sürümünün bitebileceği yoktu tamamen aklımdan çıkmış. Bu sabah hesabımdan yıllık ücret 1.000 TL çektiğini gördüm ve mail geldikten 10 dk. sonra "reportaproblem.apple.com" sitesinden para iadesine başvurdum. Sizce sonuç ne olur? Başarısız olursa iade için yapabileceğim başka yöntemler var mı?

%90 olumlu sonuçlanır. Benzer bir olay başıma geldi ve para iadesi yaptılar. Ürünün aboneliğini iptal etmeyi unuttuğunuzu belirtin.

Aynısı Lightroom Mobile için benim başıma geldiğimde desteğe ulaşmamdan bir gün sonra değerlendiriyoruz e-postası, bir gün sonra da para iadesi kartıma yapılmıştı. Genellikle olumlu sonuçlanır, birkaç güne de paranız gelir.

Umarım olumlu sonuçlanır. 2 3 kere kullandım uygulamayı. Kullanmayacağım bir uygulama. Hem öğrenciyim paranın boşuna gitmesini istemiyorum

Ben bizzat kendi isteğimle alıp sonra pişman olduğum abonelikleri bildirdim hep olumlu yanıt geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…