Detaylar
Kim cevapladı?![]()
2023'ün sonlarında 3 trilyon dolar değerleme sınırını aşan Apple, üst üste 17. kez dünyanın en beğenilen şirketi olarak bir başka başarıya daha imza attı. Kaliforniya merkezli firma, Microsoft ve Amazon gibi devleri geride bırakarak 1.500 kişilik listede birinci sıraya yerleşti. Bu şirketler yatırım değeri, yönetim kalitesi ve sosyal sorumluluk gibi farklı kategoriler için geri bildirimde…
Devamını oku: Apple 17. Kez Üst Üste Dünyanın En Beğenilen Şirketi Oldu
Kaynak: Techolay
Ben ne kadar sevmesem de, Apple'ın hatrı sayılır bir kitlesi var.neden bu kadar seviliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekosistem olayları vb.
Ben ne kadar sevmesem de, Apple'ın hatrı sayılır bir kitlesi var.neden bu kadar seviliyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle ekosistem olayları vb.
Tamam bizim gibi 2. 3. Dünya ülkelerinde statü göstergesi fakat 1. Dünya ülkeleri de bunlardan çekiyor.
Bence çok temiz gönüllüsünüz hocam.
Tamam bizim gibi 2. 3. Dünya ülkelerinde statü göstergesi fakat 1. Dünya ülkeleri de bunlardan çekiyor.
Doğru söylüyor bence
Kalite kısmı tartışılır. Ama zamanında CPU ve kameradaki video performansı açısından rakipsizdi.
Apple abartılıyor. Her sene neredeyse aynı telefonları yapıp yapıp satıyorlar.![]()
2023’ün sonlarında 3 trilyon dolar değerleme sınırını aşan Apple, üst üste 17. kez dünyanın en beğenilen şirketi olarak bir başka başarıya daha imza attı. Kaliforniya merkezli firma, Microsoft ve Amazon gibi devleri geride bırakarak 1.500 kişilik listede birinci sıraya yerleşti. Bu şirketler yatırım değeri, yönetim kalitesi ve sosyal sorumluluk gibi farklı kategoriler için geri bildirimde…
Devamını Oku: Apple 17. Kez Üst Üste Dünyanın En Beğenilen Şirketi Oldu
Kaynak: Techolay
Şirket olarak çok başarılı buluyorum. Leander Kahney'in Tim Cook biyografisini ve Walter Isaacson'un Steve Jobs biyografisini herkese tavsiye ederim.
Steve Jobs'tan sonra Tim Cook gibi birinin CEO olması da şirket için büyük şans(şans diyorumda Jobs ölmeden önce bile belliydi zaten araları yakındı, Cook'un CEO olana kadar ki geçmişi de güzel ) inanılmaz büyüttü şirketi. Bir sonraki CEO kim olacak acaba.
Ama bu kadar başarılı olmalarının tek sebebi CEO'lar değil tabii şirketin kalanı da başarılı ve iyi insanlardan oluşuyor mesela muhteşem bir tasarım ekipleri var. Apple kadar muhteşem ürün tasarımlarına sahip başka marka görmedim ben. ( bakınız; Jonathan Ive )
Steve Jobs'tan sonra Tim Cook gibi birinin CEO olması da şirket için büyük şans(şans diyorumda Jobs ölmeden önce bile belliydi zaten araları yakındı, Cook'un CEO olana kadar ki geçmişi de güzel ) inanılmaz büyüttü şirketi. Bir sonraki CEO kim olacak acaba.
Ama bu kadar başarılı olmalarının tek sebebi CEO'lar değil tabii şirketin kalanı da başarılı ve iyi insanlardan oluşuyor mesela muhteşem bir tasarım ekipleri var. Apple kadar muhteşem ürün tasarımlarına sahip başka marka görmedim ben. ( bakınız; Jonathan Ive )
Beyazıt
Üstün
Apple şirket olarak gerçekten çok iyi işler yapıyor, ben beğeniyorum tek bir sıkıntısı var oda fiyatlandırma politikası onu da halletse on numara olacak.